Bir türlü fırsat bulup tam manası ile başlayamadım şu oyuna.Valorant Dia 1 elodayım takım arkadaşları ya da arkadaşı arıyorum. Tek girince değişik değişik oyuncular geliyor jett instalock atıp 5 vuruyor
Silver 2 yim geleyim dicemde işe 9 da gidip akşam 7 8 gibi anca geliyom duş yemek derken 10 flaan oluyor vaktim olmuyor kısaca pek oynayamam ama istersen. Nick bırakayım eklersinValorant Dia 1 elodayım takım arkadaşları ya da arkadaşı arıyorum. Tek girince değişik değişik oyuncular geliyor jett instalock atıp 5 vuruyor
Bırak kankam smurf oynarız senin içinSilver 2 yim geleyim dicemde işe 9 da gidip akşam 7 8 gibi anca geliyom duş yemek derken 10 flaan oluyor vaktim olmuyor kısaca pek oynayamam ama istersen. Nick bırakayım eklersin
EyvAllahBir türlü fırsat bulup tam manası ile başlayamadım şu oyuna.
Olur da ciddi mana da başlarsam haber veririm.
BirKadehViski#BkvTVBırak kankam smurf oynarız senin için
EyvAllah
Başladığın anda dia olmazsın knk o yüzden haber vermenin manası yok aSF:ASFBir türlü fırsat bulup tam manası ile başlayamadım şu oyuna.
Olur da ciddi mana da başlarsam haber veririm.
1 günümüzü 150 200 tl ye satıyoruz adamlar yuet dışında saatlik 15 20 dolar alıyor hayata bak neyse bunada şükürO kadar çalış bilgisayar topla sonra oynayama max TR
Haber verdiğim zaman , sana da haber vereceğimBaşladığın anda dia olmazsın knk o yüzden haber vermenin manası yok aSF:ASF
Hocam plat 1'im şuan. Bırakayım yine de eklemek istersen. Parzivall#HoneyValorant Dia 1 elodayım takım arkadaşları ya da arkadaşı arıyorum. Tek girince değişik değişik oyuncular geliyor jett instalock atıp 5 vuruyor