Neler Yeni

Valorant toxic kitle

LiarGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Melik Özçakır
Dostlar valoranti kapali betadan beri oynuyorum artık sıkıldım görebilicegim her toxiclikteki insanı gördüm
Ace salmadim diye maci satip spike ile basete bekleyenden sigara icmeye gidicem diyip cikanı da gördüm
Valorant bu konuda ne yapabilir sizce cünkü yavas yavas frankfurt serverlarida doldu türklerle alman oyuncular londra serverinda girmeye baslamıslar yabancı forumlarda sikayetleri okudum
bence telefon numarası dogrulaması gelebilir oyuna hem hilecilerede önlem olur dereceli icin tel no dogrulaması mesela sizin maclariniza gelen toxic oyuncularla anılarınızı anlatirmisiniz

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
salsaydın sende sonuçta senin arkadaşın deyil her şey beklenir tanımadığın insanlardan.

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kadir Yertürk
Bir oyunda eğer toxic kitle istemiyorsan o oyundan direkt olarak tüm Türkleri banlaman gerekiyor :) Üzgünüz yapıcak bir şey yok hocam.Allah sabır versin

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Dostlar valoranti kapali betadan beri oynuyorum artık sıkıldım görebilicegim her toxiclikteki insanı gördüm
Ace salmadim diye maci satip spike ile basete bekleyenden sigara icmeye gidicem diyip cikanı da gördüm
Valorant bu konuda ne yapabilir sizce cünkü yavas yavas frankfurt serverlarida doldu türklerle alman oyuncular londra serverinda girmeye baslamıslar yabancı forumlarda sikayetleri okudum
bence telefon numarası dogrulaması gelebilir oyuna hem hilecilerede önlem olur dereceli icin tel no dogrulaması mesela sizin maclariniza gelen toxic oyuncularla anılarınızı anlatirmisiniz
Rütben ne

LiarGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Melik Özçakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Dostum maalesef yapıcak 2 şey var...
Ya ülke değiştiriceksin ayarlardan.
Ya da kesin çözüm kendi takımınla oyniycaksın

Cevizli sucuk

80+ Bronze
reis salabilsem salarımda dereceli bir macta yukarda ace yazsın diye uzatmalarda ölmeyi göze alamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

gold 3
Goldta ne kadar toxic olabilir ya vallaha ben canımı sıktıları an kapatıyorum takım sesini zaten hep arkadaşlarla giriyoz çoğunluklada yabancı serverlarda takmayacaksın kafana boş ver yapacak bir şey yok malesef

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kadir Yertürk
Kendi takımı biyere kadar hocam maalesef elmas üstünden sonra maksimum 2 kişilik takım halinde giriliyor

LiarGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Melik Özçakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef ingilizce yazabiliyorum anlayabiliyorum ama konusmada iyi degilim info önemli oldugundan dolayi tr serverinda kalmaya muhtacim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Goldta ne kadar toxic olabilir ya vallaha ben canımı sıktılar an kapatıyor takım sesini zaten hep arkadaşlarla giriyoz çoğunluklada yabancı serverlarda takmayacaksın kafana boş ver yapacak bir şey yok malesef
1 saat önceki macimda 3 pre geldi skin atmadım diye anama sövdüler skin atmama sebebim atsam bana silah alicak paraları olmamaları yoksa isteyene skin atarim oyun icinde

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
maalesef ingilizce yazabiliyorum anlayabiliyorum ama konusmada iyi degilim info önemli oldugundan dolayi tr serverinda kalmaya muhtacim
İnfolarda konuşma kısmında çok sorun olucağını sanmıyorum.
İts B İts A İts Mid İts Base desen bile bir info.
Yada en kötüsü yazarsın mik yok dersin

Penguen

80+ Silver
Riot Games denen şirket oyuncularını hiçbir şekilde önemsemez.
Bugün telefon numarası ile hesap oluşturma getirse, oyuncu kaybedecek. Adam kendi numarasıyla açacak, ban yiyecek. Anne babası varsa onların numarasıyla açıp yine ban yiyecek. En sonunda mecbur oyunu bırakacak. Bu da riot'a potansiyel zarar demek. Bu eleman skin de alabilirdi.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bunun tek bir çözümü var oda kendi ekibini kurmak yoksa kurtulamazsın toxiclerden.

BIGGZ

80+ Bronze
Alfa kuşağı ve Z kuşağının küçük bireyleri yavaş yavaş oyunlara akın ediyor.

Kendi takımınızı kurun yoksa 9 yaşındaki bir çocuk sayesinde delirirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,248
Üyeler
165,658
Son üye
yusufkhya
Top Bottom