bilinmeyenkişi
80+ Bronze
bi tane reyna vardı bi bağırıyor bi bağırıyor o gün baş ağırısından uyuyamadımKısaca oyunun huzurunu bozan kişiler
bi tane reyna vardı bi bağırıyor bi bağırıyor o gün baş ağırısından uyuyamadımKısaca oyunun huzurunu bozan kişiler
Mobilden giriyorum link kopyalayamıyorum. Arama yerine anahtar kelime olan kısma londra sunucusu yaz çıkar hatta başında inceleme varHocam rehberi bulamadım da link atabilir misiniz rica etsem?
Rica ederim iyi forumlarTeşekkür ederim
aynen dostum kim para vericek ona peki2 çözüm var avrupa sunuculasrı birde owerwatch valorant zaten owerwatch çakması
Benim açımdan asla oynanmaz ama sizin için olabilir herkesin kriterleri farklıdır. Bu güne kadar girdiğim her Valorant oyununda benim karşıma hep toxicler geldi biraz da şans işi bu. Ben uğraşmak istemiyorum direk oyunumu Londra serverına çekip güzel infolu küfür olmadan konuşa konuşa oynamak istiyorum. Sonuçta ben bu oyuna kafa dağıtıp eğlenmek için giriyorum ve toxic insanlarla uğraşmak istemiyorumTamam toxic var ama asla oynanmaz diye bir şey söz konusu değil. 10 maçta 1, bilemedin 2 defa toxic geliyor. Sessize at veya muhattap olma. Ben her maç başında bir selam veriyorum, konuşup karakter seçiyoruz ve maçta kolay kolay toksiklik yaşanmıyor. Doğru şekilde başlamak önemli, sorun yaşanırsa da takım arkadaşlarını sen sakinleştir bu kadar basit. Birileri gelip başkasının mainine instalock atmazsa veya sırf satmaya gelmemişse toksik meseleler genellikle kolayca çözülür, olmuyorsa da report bas, sessize at oyununa bak bu kadar basit.
Sage mainim ve mainim sage al dese bile oynamak istemiyorum. Oyun eğlenmek içindir ve bu insanlarla oynadığım zaman eğlenmiyorum. Londra sunucusu candırTamam toxic var ama asla oynanmaz diye bir şey söz konusu değil. 10 maçta 1, bilemedin 2 defa toxic geliyor. Sessize at veya muhattap olma. Ben her maç başında bir selam veriyorum, konuşup karakter seçiyoruz ve maçta kolay kolay toksiklik yaşanmıyor. Doğru şekilde başlamak önemli, sorun yaşanırsa da takım arkadaşlarını sen sakinleştir bu kadar basit. Birileri gelip başkasının mainine instalock atmazsa veya sırf satmaya gelmemişse toksik meseleler genellikle kolayca çözülür, olmuyorsa da report bas, sessize at oyununa bak bu kadar basit.
Haklısın. Eğer Londra sunucusu kriterlerinizi karşılıyorsa size iyi oyunlarBenim açımdan asla oynanmaz ama sizin için olabilir herkesin kriterleri farklıdır. Bu güne kadar girdiğim her Valorant oyununda benim karşıma hep toxicler geldi biraz da şans işi bu. Ben uğraşmak istemiyorum direk oyunumu Londra serverına çekip güzel infolu küfür olmadan konuşa konuşa oynamak istiyorum. Sonuçta ben bu oyuna kafa dağıtıp eğlenmek için giriyorum ve toxic insanlarla uğraşmak istemiyorum
Sorunu tam anlayamadım ama nerede rahat ediyorsanız orda oynayın, ben tr sunucusundan memnunum hem en düşük gecikme hem de dil olarak herkesin direkt etkileşime girebilmesi güzel bir muhabbet doğuruyor bence. İngilizce de yeterli seviyede konuşabilirim ama Tr serverinde güzel geyik dönüyor bence, oyun eğlenmek içindir Ben sadece bazı çözüm önerileri sunmak istedim, iyi eğlenceler size de.Sage mainim ve mainim sage al dese bile oynamak istemiyorum. Oyun eğlenmek içindir ve bu insanlarla oynadığım zaman eğlenmiyorum. Londra sunucusu candır
Valo face it var mı?face it oynayabilirsin tabi ki ordada var ama daha az