Neler Yeni

Valorant Toxic Oyuncular Olmadan Nasıl Oynanır?

KirliKill

80+ Silver
Haklısın. Eğer Londra sunucusu kriterlerinizi karşılıyorsa size iyi oyunlar :)

Sorunu tam anlayamadım ama nerede rahat ediyorsanız orda oynayın, ben tr sunucusundan memnunum hem en düşük gecikme hem de dil olarak herkesin direkt etkileşime girebilmesi güzel bir muhabbet doğuruyor bence. İngilizce de yeterli seviyede konuşabilirim ama Tr serverinde güzel geyik dönüyor bence, oyun eğlenmek içindir :) Ben sadece bazı çözüm önerileri sunmak istedim, iyi eğlenceler size de.

Valo face it var mı?
Kafadar insanlar tabiikide var ama bi toxit geldimi oyun zevkini baltalıyor :/

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Tamam toxic var ama asla oynanmaz diye bir şey söz konusu değil. 10 maçta 1, bilemedin 2 defa toxic geliyor. Sessize at veya muhattap olma. Ben her maç başında bir selam veriyorum, konuşup karakter seçiyoruz ve maçta kolay kolay toksiklik yaşanmıyor. Doğru şekilde başlamak önemli, sorun yaşanırsa da takım arkadaşlarını sen sakinleştir bu kadar basit. Birileri gelip başkasının mainine instalock atmazsa veya sırf satmaya gelmemişse toksik meseleler genellikle kolayca çözülür, olmuyorsa da report bas, sessize at oyununa bak bu kadar basit.
rankın ne

equinoxx

80+ Bronze
İstanbul ve Frankfurt 1 oynama. Frankfurt 1' de türk kaynıyor ve kimse kusura bakmasın da türklerle oyun oynanmıyor abi iletişim falan hikaye instalock mu dersin 15 yaşındaki çocukların küfür etmesi mi dersin. Varşova gir, stockholm gir londra gir türk gördün mü selam bile verme.

Ha adı üzerinde oyun evet ama ranked giriyorsun kafanda rank atlamak var, bir türk geliyor ve gg... Ranked maçları pek zevkine oynamıyorum açıkçası ciddi oluyorum şahsen. Unranked oynadığımda hiç kimse umrumda olmuyor.

Beratic

80+
İstanbul ve Frankfurt 1 oynama. Frankfurt 1' de türk kaynıyor ve kimse kusura bakmasın da türklerle oyun oynanmıyor abi iletişim falan hikaye instalock mu dersin 15 yaşındaki çocukların küfür etmesi mi dersin. Varşova gir, stockholm gir londra gir türk gördün mü selam bile verme.

Ha adı üzerinde oyun evet ama ranked giriyorsun kafanda rank atlamak var, bir türk geliyor ve gg... Ranked maçları pek zevkine oynamıyorum açıkçası ciddi oluyorum şahsen. Unranked oynadığımda hiç kimse umrumda olmuyor.
Hocam evet ranked maçları önemli maçlar ama birazcık sakin olunmalı tabii ki ciddiye alınmalı çünkü senin yaptığın bir hamle tüm oyuncuları etkiliyor fakat gerçek hayata bir etkisi yok ve bir adam öldüremedi diye kimsenin kimseye küfür etme,hakaret etme hakkı doğmuyor. Rank düşersen geri çıkarsın çok basit bir iş aşırı da kafaya takılacak bir durum değil.

Not: Sizinle alakalı bir durum değil yazdığım şeyler sadece genel düşüncemi belirtmek istedim

equinoxx

80+ Bronze
Hocam evet ranked maçları önemli maçlar ama birazcık sakin olunmalı tabii ki ciddiye alınmalı çünkü senin yaptığın bir hamle tüm oyuncuları etkiliyor fakat gerçek hayata bir etkisi yok ve bir adam öldüremedi diye kimsenin kimseye küfür etme,hakaret etme hakkı doğmuyor. Rank düşersen geri çıkarsın çok basit bir iş aşırı da kafaya takılacak bir durum değil.

Not: Sizinle alakalı bir durum değil yazdığım şeyler sadece genel düşüncemi belirtmek istedim
Evet hocam ama bu durum gerçekten sadece türklerde geçerli adam öldüremiyorsun kör ...., sakat ..., ananı ..... bir sürü boş şeyler.

106410

80+ Silver
Mute All, Türk oyuncularının iq seviyesi 5'ten fazla değil. Maymunların bile bu oyunculardan daha zeki olduğu bir toplulukla iletişim kurmaya gerek yok o yüzden oyun başı mute all veya EU sunucularından birine geç.

Top Bottom