Valorant Van6 Hatası

onurgrr59

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar ortalama 1 haftadır her girdiğim oyunda 3 defa VAN6 kodlu ağ hatasını alıyorum oyundan kopma olduğu için her maçtan sonrada 1-2 saat ban yiyorum bu durumu riota ticket attığımda ise aldığım cevap şu:

Merhabalar,

Evet, maalesef ki böyle bir hata var. Farkındayız ve üzerinde çalışıyoruz. Kısa sürede düzelteceğimizden emin olabilirsin. Bu noktada sana önermek istediğim bazı adımlar var. Bazı durumlarda bu adımlar da sorununu çözebiliyor. Olmaz da bu önerilerim işe yaramazsa sorunun bizim tarafımızdan çözülmesini beklemeni istiyorum. Anlayışın için teşekkürler

bu süreçte XP leri alamadım ve almış olduğum BattlePass hergün geçtikçe çöpe gidiyor internette yazan çözümleri denedim
-Güvenlik duvarı
- IPv6 kapatmak
-DNS değiştirmek
-Vanguardı silip yüklemek
-Oyunu silip yüklemek
-Diğer oyunların anti-cheat uygulamalarını devre dışı bırakmak
Çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim

Merhabalar ortalama 1 haftadır her girdiğim oyunda 3 defa VAN6 kodlu ağ hatasını alıyorum oyundan kopma olduğu için her maçtan sonrada 1-2 saat ban yiyorum bu durumu riota ticket attığımda ise aldığım cevap şu:

Merhabalar,

Evet, maalesef ki böyle bir hata var. Farkındayız ve üzerinde çalışıyoruz. Kısa sürede düzelteceğimizden emin olabilirsin. Bu noktada sana önermek istediğim bazı adımlar var. Bazı durumlarda bu adımlar da sorununu çözebiliyor. Olmaz da bu önerilerim işe yaramazsa sorunun bizim tarafımızdan çözülmesini beklemeni istiyorum. Anlayışın için teşekkürler

bu süreçte XP leri alamadım ve almış olduğum BattlePass hergün geçtikçe çöpe gidiyor internette yazan çözümleri denedim
-Güvenlik duvarı
- IPv6 kapatmak
-DNS değiştirmek
-Vanguardı silip yüklemek
-Oyunu silip yüklemek
-Diğer oyunların anti-cheat uygulamalarını devre dışı bırakmak
Çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim
Hata oyun dosyalarından kaynaklanabileceği için oyunun dosyalarını kontrol edin. Eksik dosya olduğunu fark ettiğinizde eksik dosyaları temin edin.

Yukarıda yer alan yöntem işe yaramadıysa Riot Vanguard’ı ve Valorant’ı kaldırıp ardından tekrar yükleyin.

Yapabileceğiniz bir diğer çözüm yöntemi ise setup ayarlarıdır. Valorant’ın setup dosyasını bulun sonra dosyanın içinde bulunan Install Valorantı çalıştırın. Çalıştırdıktan sonra Gelişimiş Seçeneklere tıklayıp kurulum konumunu Riot Games adlı dosya olarak seçin ve kuruluma başlayın.

Hata hile dosyalarından dolayı oluşuyor olabilir. Oyunu orijinal versiyonda oynamaya özen gösterin.

Bütün bu çözümler işe yaramazsa geriye yapılabilecek tek bir adım kalıyor.

Riot Games’e van 6 hatası ile karşı karşıya kaldığınızı anlatan bir bilet gönderebilirsiniz. Biletten sonra Riot Games hatanın çözümü için sizinle iletişime geçecektir (Alıntıdır.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,689
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri