yeniden başlatman gerekiyor başlatınca düzelicekArkadaşlar ben valoarantı 1kez oynadım kapattım pcyi sonra sürekli yeniden başlatmama rağmen vanguard başlatılamadı hatası alıyorum çözümünü bilen var mı
Alıntıyı görüntüle
Başlattım düzelmediyeniden başlatman gerekiyor başlatınca düzelicek
arkadaşında dediği gibi pc ye reset atman gerekiyor , sorun hemen hemen herkeste olabiliyor.Arkadaşlar ben valoarantı 1kez oynadım kapattım pcyi sonra sürekli yeniden başlatmama rağmen vanguard başlatılamadı hatası alıyorum çözümünü bilen var mı
Alıntıyı görüntüle
pardon başlattığını görmedimyeniden başlatman gerekiyor başlatınca düzelicek
msconfig>hizmetler>tüm microsoft işlemlerini gizle>vgc yi aç. öyle dene birArkadaşlar ben valoarantı 1kez oynadım kapattım pcyi sonra sürekli yeniden başlatmama rağmen vanguard başlatılamadı hatası alıyorum çözümünü bilen var mı
Alıntıyı görüntüle
Kaldırsa riota hile çok diye laf atarsın sonra.Riot GameSSSS yine çok güzel sistem yapmış bilgisayar da 7/24 çalışıyor ne arkada b*k yediği belli değil yanlışlıkla kapatınca PC yi kapatıp açıyon ilginç...
haklısın belki de arka planda bizi yiyor . üstelik sonlandırırken vanguardı tekrar çalıştırmak için pc yi yeniden başlatman gerekecek diye uyarı veriyorRiot GameSSSS yine çok güzel sistem yapmış bilgisayar da 7/24 çalışıyor ne arkada b*k yediği belli değil yanlışlıkla kapatınca PC yi kapatıp açıyon ilginç...
ben burda hile programının olmasına laf atmıyorum burada fanboyluk yapmana gerek yok adamlar 7/24 sistemde çalışan bir koruma yapmışlar onun yerine oyuna girince açılıp oyundan çıkınca kapanan bir anti virüs programı yazmak hem daha kolay hemde daha işlevlimsconfig>hizmetler>tüm microsoft işlemlerini gizle>vgc yi aç. öyle dene bir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaldırsa riota hile çok diye laf atarsın sonra.
Fanboyluk yapmadım 1. İstersen kapatabiliyorsun 2. Madem daha kolay sen yaz 3.ben burda hile programının olmasına laf atmıyorum burada fanboyluk yapmana gerek yok adamlar 7/24 sistemde çalışan bir koruma yapmışlar onun yerine oyuna girince açılıp oyundan çıkınca kapanan bir anti virüs programı yazmak hem daha kolay hemde daha işlevli
cidden mi bu nasıl bir argümanFanboyluk yapmadım 1. İstersen kapatabiliyorsun 2. Madem daha kolay sen yaz 3.