Neler Yeni

Valorant vanguard başlatılamadı hatası

Venom50

80+
Arkadaşlar ben valoarantı 1kez oynadım kapattım pcyi sonra sürekli yeniden başlatmama rağmen vanguard başlatılamadı hatası alıyorum çözümünü bilen var mı
1591435039975.png

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Riot GameSSSS yine çok güzel sistem yapmış bilgisayar da 7/24 çalışıyor ne arkada halt yediği belli değil yanlışlıkla kapatınca pc yi kapatıp açıyon ilginç...

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Arkadaşlar ben valoarantı 1kez oynadım kapattım pcyi sonra sürekli yeniden başlatmama rağmen vanguard başlatılamadı hatası alıyorum çözümünü bilen var mı
Alıntıyı görüntüle
msconfig>hizmetler>tüm microsoft işlemlerini gizle>vgc yi aç. öyle dene bir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Riot GameSSSS yine çok güzel sistem yapmış bilgisayar da 7/24 çalışıyor ne arkada b*k yediği belli değil yanlışlıkla kapatınca PC yi kapatıp açıyon ilginç...
Kaldırsa riota hile çok diye laf atarsın sonra.

Riot GameSSSS yine çok güzel sistem yapmış bilgisayar da 7/24 çalışıyor ne arkada b*k yediği belli değil yanlışlıkla kapatınca PC yi kapatıp açıyon ilginç...
haklısın belki de arka planda bizi yiyor . üstelik sonlandırırken vanguardı tekrar çalıştırmak için pc yi yeniden başlatman gerekecek diye uyarı veriyor :D

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
msconfig>hizmetler>tüm microsoft işlemlerini gizle>vgc yi aç. öyle dene bir

Kaldırsa riota hile çok diye laf atarsın sonra.
ben burda hile programının olmasına laf atmıyorum burada fanboyluk yapmana gerek yok adamlar 7/24 sistemde çalışan bir koruma yapmışlar onun yerine oyuna girince açılıp oyundan çıkınca kapanan bir anti virüs programı yazmak hem daha kolay hemde daha işlevli

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
ben burda hile programının olmasına laf atmıyorum burada fanboyluk yapmana gerek yok adamlar 7/24 sistemde çalışan bir koruma yapmışlar onun yerine oyuna girince açılıp oyundan çıkınca kapanan bir anti virüs programı yazmak hem daha kolay hemde daha işlevli
Fanboyluk yapmadım 1. İstersen kapatabiliyorsun 2. Madem daha kolay sen yaz 3.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Fanboyluk yapmadım 1. İstersen kapatabiliyorsun 2. Madem daha kolay sen yaz 3.
cidden mi bu nasıl bir argüman :D
sen yaz demek ? ben zaten yazılım ile uğraşıyorum verin bana bütçe verin imkan yazayım kardeşim manyakmısın bu nasıl argüman ?

fanboyluk yapmadım diyip bunu demen daha ironikmiş bide.

Bu arada Vanguard bi işe yarasa her oyunda hile denk gelmez. Dün canım sıkıldı PUBG yerine VALO atayım dedim pişman oldum.

Top Bottom