Arkadaşlar valorantı yükledim youtube da anlatılan herseyi yaptım olmadı valorant vanguard hatası alıyorum özellikle vgc yi kendim başlatıyorum bazende platforma açılamadı yada bağlanılamadı tarzında hata aliyorum hata bu:
Vanguard Başlatılamadi
Vanguard anticheat henüz başlatılamadı ilk defa oynayacaksanız devam etmek için bilgidayarini yeniden başlatmalısınız.Bu mesaji sık sık görüyorsaniz sürücülerinizi güncellemeniz gerekebilir hata kodu:128
İsletim sistemim: Windows 7 Home Basic
Ram: 4Gb
İslemci: Intel core 2 quad Q9400
Ekran karti : Ekran kartı var ama eski intel q43 45 diye bisey msi nvidia gt 710 1gb siparis ettim yolda geliyor. Acaba ekran kartım yok diye mi bu hatayı alıyorum bilmiyorum bi yardimci olurmusunuz?
Vanguard Başlatılamadi
Vanguard anticheat henüz başlatılamadı ilk defa oynayacaksanız devam etmek için bilgidayarini yeniden başlatmalısınız.Bu mesaji sık sık görüyorsaniz sürücülerinizi güncellemeniz gerekebilir hata kodu:128
İsletim sistemim: Windows 7 Home Basic
Ram: 4Gb
İslemci: Intel core 2 quad Q9400
Ekran karti : Ekran kartı var ama eski intel q43 45 diye bisey msi nvidia gt 710 1gb siparis ettim yolda geliyor. Acaba ekran kartım yok diye mi bu hatayı alıyorum bilmiyorum bi yardimci olurmusunuz?