Valorant videolarda daha akıcı görünüyor

fahrigg

80+
Reaksiyon skoru
0
Bu videoda izlediğimde hem grafikler daha güzel görünüyor hem de oyun daha akıcı böyle görünmesini nasıl yapabilirim FPS sorunum yok 144Hz ama bu kadar akıcı değil

Bu videoda izlediğimde hem grafikler daha güzel görünüyor hem de oyun daha akıcı böyle görünmesini nasıl yapabilirim FPS sorunum yok 144Hz ama bu kadar akıcı değil
renkleri Nvidia dan Doygunluk Arttırılarak yapılıyordu diye biliyorum akıcılık ise videoyu ceken kişinin kayıt ayarlarından olabilir

Bu tür videolarda motion blur efekti kullanılıyor. Normal oyun oynarken açmak mümkün mü bilmiyorum ama mümkünse oynayışı zorlaştırabileceğini düşünüyorum.

Kendi videolarım da böyle. Adobe Premiere Pro üzerinden montajımı hallettikten sonra en son tüm video kaydının üstüne RSMB efekti atıyorum. Bu sayede videom sanki 60 FPS değil de 90-100 FPSmiş gibi bir izlenim sunuyor.

RSMB: Premiere Pro ve Vegas Pro için Motion Blur efekti.

bunun amd versiyonun ayarını biliyormusunuz?
Radeon Software açtıktan sonra "Oyun" seçeneğine basın. CS:GO'yu seçin ve sağ altta 'Özel Renk" seçeneğini aktif hale getirin. "Doygunluk" 100 olması lazım onu 200 yapın.

Videoyu +900 FPS'te renderlayıp 60 fps'e downgrade ediyorlar. akıcılık buradan geliyor.

200yapma 170 civarı iyidir bence. 200de göz yoruyor renkler karışabiliyor. Monitör kalitesine göre değişiyor tabi.

Geri