Hatta bi siyah beyaz efektide yakışırdıHocam geneli gerçekten güzel ancak rainbow yerine slow girebilirdin belki
Hocam geneli gerçekten güzel ancak rainbow yerine slow girebilirdin belki
gelecek videolar da dikkate alacağımHatta bi siyah beyaz efektide yakışırdı
epilepsi krizi geçir adam bunu izlerse
epilepsi krizi geçirdim
söyle bir ayrım yapmanız lazım bu bir edit videosuepilepsi krizi geçir adam bunu izlerse
dostum üzülme alınma hayatımda böyle kötü edit görmedim öyle bir geçiş yok edit bu değil vuruşları kesmişsin eklemişsin sonlarını da karartmışsın bu kadar birde her vuruşa parlama atmışsın bu edit değil alınma gücenme gerçeği bu yani ladiff zishu vs bakabilirsin neler yaptıklarına edit dedikleri bu içerik üreticilerinin yaptıklarıdırsöyle bir ayrım yapmanız lazım bu bir edit videosu
tüm pembe mezarlık videolarını izlersenizvideo ile müzik uyumu sıfır
tamam da olmaması sorun değil çok kötü vuruş geçişlerin. böyle bir geçiş yok izlenmez videoların adam bune la der çıkar videodantüm pembe mezarlık videolarını izlerseniz
hiç birinde timeline yok yapamaz
dostum üzülme alınma hayatımda böyle kötü edit görmedim öyle bir geçiş yok edit bu değil vuruşları kesmişsin eklemişsin sonlarını da karartmışsın bu kadar birde her vuruşa parlama atmışsın bu edit değil alınma gücenme gerçeği bu yani ladiff zishu vs bakabilirsin neler yaptıklarına edit dedikleri bu içerik üreticilerinin yaptıklarıdır
söyle anlatıyım izlediğiniz adamlar sadece üç tane klip kullanarak bir video yapıyortamam da olmaması sorun değil çok kötü vuruş geçişlerin. böyle bir geçiş yok izlenmez videoların adam bune la der çıkar videodan