o zaman kesinlikle güvenilir.kendisinden alcam
ne kadar dostum fiyatı kaç vpYağmacı Vandal için.
hocam random hesapları diyorsanız siteden siparişler bölümüne düşüyor otomatik gelmiyorsa da satıcı özel mesajla yazıyor asil garantili ejder garantili olanlardan gerçekten dedikleri gibi güzel skin düşüyor fakat o hesaplar güvenilir değil çok kısa sürede patlıyorHcm hesap satanlar var aldınız mı hiç alan varsa yardım edebilirmi random hesaplar veriorlarmış nasıl oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
NE kadarlık alırsam iyi hesap gelir kaç günde gelir gerçekten veriyorlarmı e posta yoluyla mı gönderiorlar?
450 tl ye 5250 vp sizce uygun mu?hocam random hesapları diyorsanız siteden siparişler bölümüne düşüyor otomatik gelmiyorsa da satıcı özel mesajla yazıyor asil garantili ejder garantili olanlardan gerçekten dedikleri gibi güzel skin düşüyor fakat o hesaplar güvenilir değil çok kısa sürede patlıyor
Yağmacı Vandal için.
İtemsatista yöneticiler hariç kimse satamaz. Satıyorsa da asla tavsiye etmem. Trendyol felan daha ucuzGüvenilir bir kişiden alıyorsan evet, itemsatış kendisi satıyorsa daha da güvenli. 2,5 yıldır orada satış yapıyorum, bir sorun oluşmadı.
Hayır tabi ki. Bynogameden alın. 5250 vp 368 tl. Ben sürekli oradan alıyorum. Hem hızlı hem güvenilir450 TL ye 5250 vp sizce uygun mu?
matematiksel olarak 8500vp 590 daha uygun8500vp 590 TL bu uygun mu trendyoldan baktım da yani 5250 vp 380 385 arası hangisi uygundur acaba