Neler Yeni

Çözüldü✓ Valorant VP Dolandırıcılığı

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
2 saat önce kardeşim 578 liralık 5500 VP aldı. Kod geldi ancak kullanılmış kod ve mağazanın 0 değerlendirilmesi var. Şikayetvar'da şikayet bile yok. Mağazaya yazdım herhangi bir geri dönüş olmadı.
Satıcı LDRAS Dijital

Edit: Satıcı dedi ki Valorant'a ilettim süre verecek. Ya kod kullanılmış süresi geçmemiş. Ben de dedim ki kod elime gelmezse THH'ye başvuracağım yazdım o ds bu tehditkar konuşmalar hiç hoş değil diyor. Valla kod gelmezse yaparım kuzenim avukat zaten. Ayrıca satıcı ilk cevabı yazmadan önce müşteri hizmetleri ile görüştüm ve yeni bir kod göndereceklerini dediler. Bunu yazdıktan sonra hiçbir şey yazmadı satıcı

Edit V2: Satıcı tekrar kod gönderdi, çalıştı.

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
1686054008258.png

Burdan alsaydınız keşke youtuber sponsoru bu site

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Etbis kayıtları var siteleri bu. Adres de yazıyor hem de Adana para gelmezse baskına gidecem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Burdan alsaydınız keşke youtuber sponsoru bu site
Cashback var

Sitelerindeki WhatsApp hattı çalışmıyor

Az önce Hepsiburada müşteri temsilcisi ile konuştum özür vs dilediler yeni kod göndereceklermiş hadi bakalım

Son düzenleme:

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
Etbis kayıtları var siteleri bu. Adres de yazıyor hem de Adana para gelmezse baskına gidecem

Cashback var

Sitelerindeki WhatsApp hattı çalışmıyor

Az önce Hepsiburada müşteri temsilcisi ile konuştum özür vs dilediler yeni kod göndereceklermiş hadi bakalım
HepsiBurada'dan mı aldın?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Şu şartlarda söylediklerinize istinaden ortada bir dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum. Bir hata olmuş olabilir. Firma zaten mağduriyetin giderileceğini belirtmiş. Beklemeniz daha doğru olacaktır.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Şu şartlarda söylediklerinize istinaden ortada bir dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum. Bir hata olmuş olabilir. Firma zaten mağduriyetin giderileceğini belirtmiş. Beklemeniz daha doğru olacaktır.
Firma kodun süresi ile ilgili şeyler diyor. Halbuki kodu başkası kullanmış. 0 değerlendirmesi var. Kendi sitelerini Etbis üzerinden buldum WhatsApp hatları böyle bir numara yok diyor

Ben konuşma ortasında eğer kod gelmezse THH'ye başvuracam dedim. Satıcı da böyle tehditkar konuşmalar hiç hoş değil dedi. Tüketicinin satın aldığı ürününün peşinde koşması normal değil mi. Satıcı ile aramdaki konuşmayı müşteri temsilcisine yazdım.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Ali Ergül
Keşke sponsorlu güvenilir yerden alsaymış hepsiburadanın ayrıca duruma el atacağını düşünüyorum paniğe gerek yok

• Beğen

TİTAN.

80+ Platinum
Firma kodun süresi ile ilgili şeyler diyor. Halbuki kodu başkası kullanmış. 0 değerlendirmesi var. Kendi sitelerini Etbis üzerinden buldum WhatsApp hatları böyle bir numara yok diyor

Ben konuşma ortasında eğer kod gelmezse THH'ye başvuracam dedim. Satıcı da böyle tehditkar konuşmalar hiç hoş değil dedi. Tüketicinin satın aldığı ürününün peşinde koşması normal değil mi. Satıcı ile aramdaki konuşmayı müşteri temsilcisine yazdım.
Haklısın kanka Hepsiburada ne yapacak bakalım

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
Görecez bakalım. Ya bir de kardeşim sıkıştırıp duruyor kod geldi mi geldi mi diye. Yapacağımı en iyisini yapıyorum bence
Satıcıya çok yüklenme, ortada dolandırılma söz konusu değil. Eğer çözüm bulamazsanız THH şikayet edersiniz

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,479
Üyeler
163,665
Son üye
Ayazq
Top Bottom