Neler Yeni

Çözüldü✓ Valorant VP Dolandırıcılığı

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
2 saat önce kardeşim 578 liralık 5500 VP aldı. Kod geldi ancak kullanılmış kod ve mağazanın 0 değerlendirilmesi var. Şikayetvar'da şikayet bile yok. Mağazaya yazdım herhangi bir geri dönüş olmadı.
Satıcı LDRAS Dijital

Edit: Satıcı dedi ki Valorant'a ilettim süre verecek. Ya kod kullanılmış süresi geçmemiş. Ben de dedim ki kod elime gelmezse THH'ye başvuracağım yazdım o ds bu tehditkar konuşmalar hiç hoş değil diyor. Valla kod gelmezse yaparım kuzenim avukat zaten. Ayrıca satıcı ilk cevabı yazmadan önce müşteri hizmetleri ile görüştüm ve yeni bir kod göndereceklerini dediler. Bunu yazdıktan sonra hiçbir şey yazmadı satıcı

Edit V2: Satıcı tekrar kod gönderdi, çalıştı.

Son düzenleme:

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Firma kodun süresi ile ilgili şeyler diyor. Halbuki kodu başkası kullanmış. 0 değerlendirmesi var. Kendi sitelerini Etbis üzerinden buldum WhatsApp hatları böyle bir numara yok diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben konuşma ortasında eğer kod gelmezse THH'ye başvuracam dedim. Satıcı da böyle tehditkar konuşmalar hiç hoş değil dedi. Tüketicinin satın aldığı ürününün peşinde koşması normal değil mi. Satıcı ile aramdaki konuşmayı müşteri temsilcisine yazdım.

Umarım sıkıntısız sonuç alırsınız. Süreç bittiğinde bilgilendirme yapabilirsiniz memnun olurum. Biz de denk gelmeyelim eğer kötü niyetli bir firma ise.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

The Semih

80+ Gold
Ortada başka key mi kalmamış düzgün keyi iletsin arkadaşa bozuk keyide kendi uğraşşın satıcı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord