Neler Yeni

VALORANT VS CSGO (oynanış)

Sagittarius

80+ Silver
cs deki oynanış ne tam olarak. Savunanların çoğu sadece yıllardır cs oynadığı için savunuyor.
Valorantta AWM aldığın zaman aim hala görünür durumda yani dürbün açmadan atış yapılabilir ama CS de öyle bir ozellik yok dürbün açmak zorundasın buda oyuna heyecen ve eğlence katıyor sırf bunun için bile Valorant oynamayan insanlar var

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
cs deki oynanış ne tam olarak. Savunanların çoğu sadece yıllardır cs oynadığı için savunuyor.
Gerçekçilik gerçek hayata daha yatkın sevenler için
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizce csgo mu valorant mı
(oynanış bakımından cs de hile var fln demeyin)
Dürbünlü silah kullanımı gerçekçilik gerçek hayata daha uygunluk arayanlar cs tercih ediyor ayrıca grafik motoru daha kaliteli ve en büyük artısı awp gibi silahların daha gerçekçi ve adam akıllı olması en azından dürbün açıp Nisan aldığım yere vurunca mermi başka yere gitmio mantıken de başka yere gitmemesi lazım ama baloda dürbün açıp vursan da bazen yana veya yukarı gidebiliyo

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre
Kesinlikle csgo. Valoranta beta da başladım immo ya kadar çıktım bir süre sonra fark ettim ki valo şans oyunu gibi fark ettiyseniz herhangi bir takım hiç bir turnuva da üst üste şampiyon olamıyor

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik
Csgo izledim bir arkadasimdan
Rakibi vurup oldurdugu sag ust taraf olmasa anlayamiyorsun hicbir sekilde doygunluk vermiyor
Valo oyle kestikce gaza geliyorsun fena tatmin ediyor acik ara valo benim icin

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
CS:GO biraz sıkıcı hiçbir yenilik falan olmadığı için artık alışılmış bir oynanış sunuyor. Sade bir oyun. Valorantta daha komplike bir oyun. Yetenekler sürekli gelen mapler değişik desenler yapımcıların oyuncularla ilgilenmesi oyunu iyi yapıyor. Hile konusunda da daha öndeler yaz aylarında hile biraz artıyor ama diğer aylar sabit durumlarda. Csgo arkadaşların varsa güzel olabilir ama valorant her türlü oynanır. CS:GO süper valo çöp diye düşünenler cevap yazmazsa sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca oyun gittikçe gelişecek ilerleyen yıllarda sonuçta daha yeni bir oyun. CS:GO source 2 gelmezse 3-4 yıla biter gibi duruyor. Daha yolun başında
CS:GO'da gerçekçilik var en azından orada yapacağın taktik senin hayal gücüne kalmış mekanikleri daha tatmin edici geliyor. İkisi farklı oyunlar ikisinden birisi deseler CS:GO derim ama Valorant'da güzel oyun OverWatch gibi karakterlerin ayrı özellikleri olup bunu CS:GO'yla birleştirmesi gibi ikisinin yeri ayrı kısaca.

Heribert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf Çağrı yavuz
Bence valorant ile csgo karşılaştırmak bana göre dogru degil biri mmofps biride düz fps bu direk r6 siege ile overwatch karşılaşması oluyor

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger
sizce csgo mu valorant mı
(oynanış bakımından cs de hile var fln demeyin)
CS saf silahlarla oynanıyor ama valo da her karakterin kendine özel yetenekleri var.

Mesela Cs de 1vs3 kaldığın zaman herkeste aynı silah varsa saf yeteneğe bakar. ama Valoda karakterin özellikleri önemlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Movement bakımından CS'ye yaklaşamaz bile. Oynanış rahatlığı ve vuruş hissi olarak da CS daha iyi gelior

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ibrahim can
CS:GO da mekanikler daha iyi

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Vallahi ben ne zaman Valo gibi oyunları görsem rengarenk saçma oynanışları olan Asya oyunları aklıma geliyor. Valo oynamadığım için bu görüşüm taraflı oluyor. CS daha sade bir oyun. Birazcık zevk meselesi. Ama her oyun 3-5 seneye silinir yenisi gelir. Yine aynı soru sorulur. X oyunu mu yoksa CS:GO mu? Reisin yeri değişmez.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
En İyi Cevap
3
Valorantta AWM aldığın zaman aim hala görünür durumda yani dürbün açmadan atış yapılabilir ama CS de öyle bir ozellik yok dürbün açmak zorundasın buda oyuna heyecen ve eğlence katıyor sırf bunun için bile Valorant oynamayan insanlar var
Gerçekten her türlü görüşe saygım var ancak bu çok saçma bir argüman değil mi sizce de? No scope çok çok az kullanılıyor ve isterseniz onu kapatabiliyorsunuz zaten? Bunun için oynanamamak sadece bahane bence aim var ama skill kullanma becerisi olmadığı için bırakmıştır.
CS saf silahlarla oynanıyor ama valo da her karakterin kendine özel yetenekleri var.

Mesela Cs de 1vs3 kaldığın zaman herkeste aynı silah varsa saf yeteneğe bakar. ama Valoda karakterin özellikleri önemlidir.
Çok doğru dediniz hocam valoda yetenkler kendi kendine oynuyor. İnsanların onları kullanma becerisi, kullanılan yetenekleri dodgelama becerisi kesinlikle yetenek değil. Sadece aim yetenektir.
Movement bakımından CS'ye yaklaşamaz bile. Oynanış rahatlığı ve vuruş hissi olarak da CS daha iyi gelior
Vuruş hissine katılmıyorum ama movement olarak çok doğru.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,111
Üyeler
167,252
Son üye
dogukan756
Top Bottom