Ben fps i sabitliyyorum aim aşırı yumusak donuyor sanki ps 4 de klavye mouse bağlamış gibi oluyor oynanmıyorvalorantta vysnc acınca fps sabıtlemesı gerekır fakat ben acınca fps sabıtlemıor bıraz mouse gecıkmesı hıssedıorum sadece bunun nedenı nedır
ben vysnc acınca sabıtleme olmuor fpste ama mouse fln ps4 gıbı oluor onun sebebı nedır onu acıklarmısınızBen fps i sabitliyyorum aim aşırı yumusak donuyor sanki ps 4 de klavye mouse bağlamış gibi oluyor oynanmıyor
Bende vsync açınca sabitleniyor çözümünü bilmiyorum maalesefben vysnc acınca sabıtleme olmuor fpste ama mouse fln ps4 gıbı oluor onun sebebı nedır onu acıklarmısınız
vsync açınca mı fps sabitleyince mi oluyor bu? ben yırtılma olmasın diye sabitledim hissetmedim böyle bişeyBen fps i sabitliyyorum aim aşırı yumusak donuyor sanki ps 4 de klavye mouse bağlamış gibi oluyor oynanmıyor
vsync kapat, ayarlarda oyun içi fps sabitleyici olması lazım yoksa harici bir programla fps sabitleyebilirsin. Vsync mouse'un keskin kaymasını önlüyor hiç sevmediğim şey rekabetçi oyunlarda asla kullanmanı önermem.ben vysnc acınca sabıtleme olmuor fpste ama mouse fln ps4 gıbı oluor onun sebebı nedır onu acıklarmısınız
Evet fps sabitleyince oluyorvsync açınca mı fps sabitleyince mi oluyor bu? ben yırtılma olmasın diye sabitledim hissetmedim böyle bişey
allah allah ben bir şey farkedemiyorum?Evet fps sabitleyince oluyor