Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,645
Valo geçmek istiyorum fakat daha önce oynadığım için kitlesini sevmiyorum.Sunucu değiştirebikiyor muyum acaba?
Oynanir oynanmasina da tavsiye etmem. Adamlarda entry instalock olayi yok bir kere. Atarlarsa sage instalock falan atiyorlar. Ayrica oyle bizim kitle gibi o kadar kanser degiller. Ama yine de toxicleri var. Toxicleri gercekten toxic yani. Yine de trden iyi. Su kadar diyim cidden kotu oynuyorlar ama. Belki benim elom dusuk oldugu icindir ama hani nasil desem plat-dia adam trde ki silver-gold gibi. Yuksek elolarda tam tersidir belkide bilemiyorum. Gireceksen de Frankfurt falan girme. Polonya sunucusu vardi ona yada londra sunucusuna girebilirsin.Valo geçmek istiyorum fakat daha önce oynadığım için kitlesini sevmiyorum.Sunucu değiştirebikiyor muyum acaba?
Oynanir oynanmasina da tavsiye etmem. Adamlarda entry instalock olayi yok bir kere. Atarlarsa sage instalock falan atiyorlar. Ayrica oyle bizim kitle gibi o kadar kanser degiller. Ama yine de toxicleri var. Toxicleri gercekten toxic yani. Yine de trden iyi. Su kadar diyim cidden kotu oynuyorlar ama. Belki benim elom dusuk oldugu icindir ama hani nasil desem plat-dia adam trde ki silver-gold gibi. Yuksek elolarda tam tersidir belkide bilemiyorum. Gireceksen de Frankfurt falan girme. Polonya sunucusu vardi ona yada londra sunucusuna girebilirsin.
çok ping yer miyim?evet frankfurta gecebilirsin
TR de kac aliyorsun?çok ping yer miyim?
30 40 fazlasını yersin pek olmazçok ping yer miyim?
Valoyu bilmiyorum cs de 30-40 falanTR de kac aliyorsun?
Londra görüp göremeyeceğin en berbat sunuculardan Londra,İstanbul,Frankfurt>All toxiclik konusunda Parise gir adamlar çok kötü oynamıyor toxiclik yok en çok paris sarıyorOynanir oynanmasina da tavsiye etmem. Adamlarda entry instalock olayi yok bir kere. Atarlarsa sage instalock falan atiyorlar. Ayrica oyle bizim kitle gibi o kadar kanser degiller. Ama yine de toxicleri var. Toxicleri gercekten toxic yani. Yine de trden iyi. Su kadar diyim cidden kotu oynuyorlar ama. Belki benim elom dusuk oldugu icindir ama hani nasil desem plat-dia adam trde ki silver-gold gibi. Yuksek elolarda tam tersidir belkide bilemiyorum. Gireceksen de Frankfurt falan girme. Polonya sunucusu vardi ona yada londra sunucusuna girebilirsin.
Valla CS yi de ben bilmiyorum ondan net konusamam ama soyle diyim ben mesela valo tr de 9 sabit aliyorum. Frankfurt 43 falan. Londra da 50-55 di en son.Valoyu bilmiyorum cs de 30-40 falan
10-15 alırsın muhtemelenValoyu bilmiyorum cs de 30-40 falan
Yüce3-İmmo eloda oynuyorum. Yabancı server da kötü oynuyorlar, sarmıyor. O yüzden TR giriyorum. TR de ki adamlar kadar tryhard oynamıyorlar yabancı server da (bence)Oynanir oynanmasina da tavsiye etmem. Adamlarda entry instalock olayi yok bir kere. Atarlarsa sage instalock falan atiyorlar. Ayrica oyle bizim kitle gibi o kadar kanser degiller. Ama yine de toxicleri var. Toxicleri gercekten toxic yani. Yine de trden iyi. Su kadar diyim cidden kotu oynuyorlar ama. Belki benim elom dusuk oldugu icindir ama hani nasil desem plat-dia adam trde ki silver-gold gibi. Yuksek elolarda tam tersidir belkide bilemiyorum. Gireceksen de Frankfurt falan girme. Polonya sunucusu vardi ona yada londra sunucusuna girebilirsin.
Sence değil zaten öyleYüce3-İmmo eloda oynuyorum. Yabancı server da kötü oynuyorlar, sarmıyor. O yüzden TR giriyorum. TR de ki adamlar kadar tryhard oynamıyorlar yabancı server da (bence)