Evet120 bin mi
Başkasının zevklerine hakaret eden kişi cahilin önde gidenidir.Skine para veren maldir
Alınır mı?4350'ye çıktı.
Alınır.Alınır mı?
Evet set kişisine göre alınır da bence alınmaz. Ama bıçağı mükemmel.şimdi yerden spectreyi falan buldum rezalet bence yağmacı v1 ne kadar güzeldi direk almıştım ama bu çok kötü uzak durun bence bıç hariç
Benim zevkim skine para verene mal demek kanks skine para veren maldır bu arada.Başkasının zevklerine hakaret eden kişi cahilin önde gidenidir.
ona sen sete verecek param yok deseneBenim zevkim skine para verene mal demek kanks skine para veren maldır bu arada.
Para sıçan biriyseniz olabilir mesela gerçekten o parayı verecek daha mantıklı bir şey olmadığında olur ama o kadar zengin olan adam boşuna zengin değildir skine yine para vermez gidip harcayacak real mantıklı bir şey bulur.Alakası yok. Parası olan ve sürekli oynayan istediği kadar verebilir.
Param var ama vermem gidip yemek yerim gezer tozarim ayni hasari vuracak renkli bir silaha para vermem o kadar mal değilim.ona sen sete verecek param yok desene