Neler Yeni

VALORANT Yağmacı Karambit sizce Kaç VP olucak?

Reindi

80+ Silver
Para sıçan biriyseniz olabilir mesela gerçekten o parayı verecek daha mantıklı bir şey olmadığında olur ama o kadar zengin olan adam boşuna zengin değildir skine yine para vermez gidip harcayacak real mantıklı bir şey bulur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Param var ama vermem gidip yemek yerim gezer tozarim ayni hasari vuracak renkli bir silaha para vermem o kadar mal değilim.
sete verdikten sonra başka paran kalmıyor değil mi? xD bende para sıçan biriyim ama bu kadar kötü bir sete para vermem oyundaki güzel çoğu setide almıştımdır öyle millet alırken onları izliyorsun sonra set almak mallık sen alamıyorsun diye başkası alıyorsa o mallık olmuyor kıskançlık oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Hala insanların oyuna para yatırıp yatırmamasına karışan zigotlar kaldı mı ya :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Selim
Bıçcak dışında 5 kuruş verilmez. Yağmacı gibi ağırlığı olan skin hafif ve susturuculu silahlara çıkarılmamalıydı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Para sıçan biriyseniz olabilir mesela gerçekten o parayı verecek daha mantıklı bir şey olmadığında olur ama o kadar zengin olan adam boşuna zengin değildir skine yine para vermez gidip harcayacak real mantıklı bir şey bulur.

Param var ama vermem gidip yemek yerim gezer tozarim ayni hasari vuracak renkli bir silaha para vermem o kadar mal değilim.
Tamam sen git Allah aşkına yemek ye.

Bıçcak dışında 5 kuruş verilmez. Yağmacı gibi ağırlığı olan skin hafif ve susturuculu silahlara çıkarılmamalıydı.
Katılıyorum yağmacının yapısı tarzı ghost phantom ve spectre gibi hafif silahlara uymamış. Phantom ile adam vurunca çıkan o standart yağmacı öldürme sesini ilk duyunca bir garip geldi.

Reindi

80+ Silver
Tamam sen git Allah aşkına yemek ye.

Katılıyorum yağmacının yapısı tarzı ghost phantom ve spectre gibi hafif silahlara uymamış. Phantom ile adam vurunca çıkan o standart yağmacı öldürme sesini ilk duyunca bir garip geldi.
set alınır mı nediyorsunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
set alınır mı nediyorsunuz ?
Hocam ilk sesi duyduğumda garip geldi sonra alıştım sonradan aşırı Güzel göründü baya oturmuş mermi değiştirme animasyonu yapmışlar oyunun en iyileri arasına girebilir. Yağmacıya kapalı beta zamanından beri hayranlığım var kendim şuan yağmacı Vandal kullanıyorum.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.

Yemeğe veya realdeki şeylere zaten para ayırabiliyorum. Bunların yanında sadece bir kere para verip zevk için oyun oynarken iyi hissettiren bir şeyi almam mı sorun olacak? Mesela bu bıçağı almayıp yerine gidip ne alabilirim? İhtiyacım olan bir şey yok çok şükür.

Cemil37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cemil
Arkadaşlar bugün gelen güncelleme ile Yağmacı 2.0 seti oyuna eklendi. İlk koleksiyonda bıçağın renk seçenekleri yoktu ve 3550 VP idi. Yeni koleksiyonda renk seçeneği olduğu için 4350 olabilir diyenler var. Sizin fikriniz nedir? Ayrıca 5350 diyenler de var ama öyle bir şey bence olamaz çünkü o Champions setine özeldi ayrıca o ekstra özelliklere sahipti ve tekrar mağazaya gelmeyecek şekildeydi.
Gelecekten geliyorum 4350 olucak hocam

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
gerçek hayatta figürünü alıp kendim sallarım daha ucuz hem

Top Bottom