yeni gelen setin vandalını aldım ama hiç hoşuma gitmedi oynatmıyor bildiğin her hesabın 1 adet Yükseltilmiş silah iadesi hakkı varmış sanırım bu doğrumu bilet gönderdim iade olurmu? iade talebi geçmişinde gözükmüyor
kullandığın skini iadedemiyorsun yeni çıktı galiba eskiden ediliyoduyeni gelen setin vandalını aldım ama hiç hoşuma gitmedi oynatmıyor bildiğin her hesabın 1 adet Yükseltilmiş silah iadesi hakkı varmış sanırım bu doğrumu bilet gönderdim iade olurmu? iade talebi geçmişinde gözükmüyor
Ticket atinca ediliyormus sanirim iade icin 1 hakkimiz varmiskullandığın skini iadedemiyorsun yeni çıktı galiba eskiden ediliyodu
iade hakkın var evet ama çok uzun süre kullanmamış olman lazımyeni gelen setin vandalını aldım ama hiç hoşuma gitmedi oynatmıyor bildiğin her hesabın 1 adet Yükseltilmiş silah iadesi hakkı varmış sanırım bu doğrumu bilet gönderdim iade olurmu? iade talebi geçmişinde gözükmüyor
daha once bir arkadaşımda aldığı skini iade edip kuronomi setini almıştıiade hakkın var evet ama çok uzun süre kullanmamış olman lazım
Valla bilmiyorum youtubedan gordum 1 yil once begenmedim diye iade ediyorlar ticket atarakiade hakkın var evet ama çok uzun süre kullanmamış olman lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha once bir arkadaşımda aldığı skini iade edip kuronomi setini almıştı
Valla bilmiyorum youtubedan gordum 1 yil once begenmedim diye iade ediyorlar ticket atarak