olabilir bende 16gb var hocambende 8 gb ram var acaba ondan mı
senle sistemimiz nerdeyse ramdan dolayı olabilirEmin değilim ama olabilir. AMD sistemlerde RAM çok büyük etkisi oluyor
arkadasım rx 5600xt kulanıyorum az once yazdim onda fps dususu fln yokmus yasamiyomus sizde pingden olabilirmi acaba ?Yokmu Başka Düşüş Yaşayanlar? Veya AMD Ekran Kartı Kullanıp Yaşamıyorum Diyenler. Çünkü Şüphemin Nedenlerinden Biri Ekran Kartımın AMD Olması.
Teşekkürler hocam arkadaşınıza sorduğunuz için. Ping den dolayı FPS düşüyormu? Düştüğünü İlk defa duydum. Ama Kötü de değildi pingim, 60 civarlarında gezer heparkadasım rx 5600xt kulanıyorum az once yazdim onda fps dususu fln yokmus yasamiyomus sizde pingden olabilirmi acaba ?
hocam bende cok ping olur genelde donar fln o donmalarda biraz fps dususu olabiliyo pinginizde idealTeşekkürler hocam arkadaşınıza sorduğunuz için. Ping den dolayı FPS düşüyormu? Düştüğünü İlk defa duydum. Ama Kötü de değildi pingim, 60 civarlarında gezer hep
sicakliklari sormayi unutum hocam sicakliklar ne alemde geziyorYo donma olacak kadar pingim hiç olmuyor
sicakliklarda normal oyunda bi sorun var sanirimSıcaklıktan yana sıkıntım yok, gpu en fazla 66 cpu'da 60 dereceye çıkıyor
hic bi fikrim yok hocam fps dususunden rahatsız oluyorsanız ben olsam sunu yapardim oyunu silip yuklerdim buyuk ihtimalle hatalı dosya fln yuklediBazı oyunlarda olan dosya kontrol gibisinden bir şey varmı? Güncellemeyi felan kontrol etsin.