Nicksiz 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,209 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 4,161 Konum Bir gün Teksas yollarında İsim Musa 24 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 babamrb123 yazmış: hic bi fikrim yok hocam fps dususunden rahatsız oluyorsanız ben olsam sunu yapardim oyunu silip yuklerdim buyuk ihtimalle hatalı dosya fln yukledi Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim, olmazsa öyle denerim bide
babamrb123 yazmış: hic bi fikrim yok hocam fps dususunden rahatsız oluyorsanız ben olsam sunu yapardim oyunu silip yuklerdim buyuk ihtimalle hatalı dosya fln yukledi Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim, olmazsa öyle denerim bide
dost ayran 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3,814 Dahası Reaksiyon skoru 1,807 Konum migros İsim babamrb 24 Temmuz 2020 #28 Nicksiz yazmış: Teşekkür ederim, olmazsa öyle denerim bide Devamı için tıklayın... rica ederim hocam insallah sorununuz duzelir
Nicksiz yazmış: Teşekkür ederim, olmazsa öyle denerim bide Devamı için tıklayın... rica ederim hocam insallah sorununuz duzelir