Valoranta girdiğimde bilgisayar kapanıyor

Kaan_99

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar
Son 2-3 gündür bilgisayarımda valorantı açtığım zaman oyun ekranında beklerken 1-2 dakika içerisinde bilgisayar sanki elektirik kesilmiş gibi bir anda kapanıyor valorant dışında hiç bir oyunda bu sorunu yaşamıyorum ve sistem özelliklerim valorantı çok rahat kaldırabilecek düzeyde öncesinde hiç bir sorun yoktu yeni yapmaya başladı silip tekrar yükledim oyunu

Merhabalar
Son 2-3 gündür bilgisayarımda valorantı açtığım zaman oyun ekranında beklerken 1-2 dakika içerisinde bilgisayar sanki elektirik kesilmiş gibi bir anda kapanıyor valorant dışında hiç bir oyunda bu sorunu yaşamıyorum ve sistem özelliklerim valorantı çok rahat kaldırabilecek düzeyde öncesinde hiç bir sorun yoktu yeni yapmaya başladı silip tekrar yükledim oyunu
Hocam valorant çok sıkıntılı arkadaşımda iki üç gün önceki güncelleme gelmeden 200fps alıyordu şuan 30 60fps arası sildi yükledi düzeldi bi 10 dk sonra yine aynı oldu

Merhabalar
Bende 23 ping sabit alıyordum yıllardır son 2 gündür 35 sabit alıyorum. Güncelleme kaynaklı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,620
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri