Neler Yeni

Valorant'a para yatırmak mantıklı mı?

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
mehmet alp kütük

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
hocam maddi durumunuza bağlı durumunuz varsa alın 1 tane sararsa alırsınız ama bi anda oyunu bırakırsanız kötü olur o yüzden bi süre 1-2 tane almak daha mantıklı mesela bende 1 yağmacı var bide bp skinleri vs bana yetiyordu sonra bıraktım oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam maddi durumunuza bağlı durumunuz varsa alın 1 tane sararsa alırsınız ama bi anda oyunu bırakırsanız kötü olur o yüzden bi süre 1-2 tane almak daha mantıklı mesela bende 1 yağmacı var bide bp skinleri vs bana yetiyordu sonra bıraktım oyunu
sonuç olarak oyun alt tarafı ve çoğu skini yerden rastgele almak daha keyifli

Loxıt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Arda baltaş
Yakında troller toxic banlama sistemi devreye girecek.Bu sayede çok kolay bir şekilde tanı atlayabileceksiniz.Champions 2022 battle pass e gelecek o koleksiyonu alabilirsiniz.
Ben oyun çıktığından beri para yatırıyorum
Azar azar bence sende azar azar para yatir
Benim tavsiyem bu

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
mehmet alp kütük
teknik olarak oynanışa katkısı olmaması lazım sadece merminin çıkış sesi farklı, tamamen psikolojik
Skinler bi bakıma oynattırıyor ister istemez ben bunu Cs de ekin changer kullanım farkından hissettim.

sonuç olarak oyun alt tarafı ve çoğu skini yerden rastgele almak daha keyifli
Evet çünkü bütün skinlerin çoğu sende olursada zevk vermiyo

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
mehmet alp kütük

Can...

80+ Platinum

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
50 cente kebelek varmı
Yemişim kelebeği. Bana göre pahalı hocam oyun içinde bir görüntüye 100+ tl para vermek. Kişisel bir şey bu başka oyunla karşılaştırmak ta saçma. Kişiden kişiye değişir, sana ucuz gelebilir bana pahalı geliyor.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Merhaba. Valorant'ta silver 1'im ve troller yüzünden bir türlü üst ranklara çıkamıyorum. Sorum bu. Bu ekonomide güzel bir hesap dizmek mantıklı olur mu?
Ufak bir şeyler alabilirsiniz. Bir Vandal bir phantom olabilir bıçak için de Battle Pass alırsınız hoşunuza giden olursa hem hesap dolu olur.

her şey pahalı bir silaha 130 200 civarı para vermek ne kadar mantıklı
Tryhard oyuncu iseniz çok mantıklı.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Furkan Demirtaş
Merhaba. Valorant'ta silver 1'im ve troller yüzünden bir türlü üst ranklara çıkamıyorum. Sorum bu. Bu ekonomide güzel bir hesap dizmek mantıklı olur mu?
Ranka veya oynanışa etki eden bir şey değil para yatırıp dizmek, görüntüden skinlerden zevk alıyorsan hoşuna gidiyorsa yatırılabilir.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
mehmet alp kütük
banlandık desene
Toxiclikten kastımız nedir kanka.Eğer her maç yapıyorsan bı geçerli. Bağlanma değil hem söyle düşün sen toxic sin kitlene ayak uyduryorsun.oyunu gerçekten yükselmek için oynayanlar tarafından engelleniyorsun.Bu yüzündende eşleşmene senin kafandaki oyuncular geliyor 5 toxic 1 maçta eşleşmiş oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,859
Üyeler
167,014
Son üye
spawn153
Top Bottom