Wanda Maximoff
80+ Bronze
Neler var Zelda Mario dışında ikisini de hiç oynamadım bu aradaGüzel
Neler var Zelda Mario dışında ikisini de hiç oynamadım bu aradaGüzel
İlla switch alınacaksa bile yenisi beklenmeli. Eskisi artık ölü bir konsolHem ps5 hem pc var en çok switch oynuyorum valla orda burda oynamak kadar zevkli bir şey yok zaten nintendo oyunları zelda hariç oturupda pc başında oynanacak oyunlar değil marioyu 30 fps oynasan ne olur oynamasan ne olur sabah serviste işe giderken oynuyorum zaten
Tasimayacaksa senin dediğin doğru ama ben taşınabilir olsun diye bilerek switch lite aldim oled bile büyük geliyor ki steam deck felan hiç taşınabilir değil
Valla 4500e aldım 2000ede çipi taktim fiyatına göre okey benceİlla switch alınacaksa bile yenisi beklenmeli. Eskisi artık ölü bir konsol
Nintendo kütüphanesine çok hakim değilim ben de belli başlı oyunlarını pc de oynadım sadeceNeler var Zelda Mario dışında ikisini de hiç oynamadım bu arada
Nintendo emülatör telefona yükleniyor mu PS2 bile yükleniyor artıkNintendo kütüphanesine çok hakim değilim ben de belli başlı oyunlarını pc de oynadım sadece
YUZU nun mobil versiyonu vardı yavaş yavaş oynatıryordu da ama yuzu dava yedi şuan son durum ne bilmiyorumNintendo emülatör telefona yükleniyor mu PS2 bile yükleniyor artık
PS2 oynamak istiyor isen yardımcı olayım telefondanYUZU nun mobil versiyonu vardı yavaş yavaş oynatıryordu da ama yuzu dava yedi şuan son durum ne bilmiyorum
Ona bakıcam ama mobilden değil pc den bakarım. Emular çok zor değil zaten yerli yabancı çok rehber varPS2 oynamak istiyor isen yardımcı olayım telefondan
Telefon da olan PC de hayli hayli vardırOna bakıcam ama mobilden değil pc den bakarım. Emular çok zor değil zaten yerli yabancı çok rehber var
Ben telefonda psp emulatörü denemiştim 2 tane god of war oyunu vardı. Liseye gidiyordum o zamanlar. Otobüste yolda sarıyorduTelefon da olan PC de hayli hayli vardır