Neler Yeni

Sizce Oyunlara Para Yatırmak Mantıklı mı? Gelin Sohbet Edelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
...
Mantıklı. Eğer, oynadığınız oyunda birazcık kozmetik istiyorsanız veya daha güçlü olmak istiyorsanız herhangi bir sorun görmüyorum. Ha eğer kontrolden çıkmış derecede para yatırıyorsanız sorun (sürekli, yemek almak yerine o parayı oyuna yatırmak gibi.).

Oyunlara para yatırmayı saçma görmekte saçma inadına parayı gerçek hayatta mı kullanacağız? İnsan uğraştığı şeyde kendini iyi görmek ister. Birazcıkta para yatırsın ne olacak.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar merhaba biraz sizinle sohbet etmek istiyorum, sizce oynadıgımız oyunlara para yatırmak mantıklı mı? mantıklı ise ne ölçüde mantıklı sizlerin de yorumlarını bekliyorum :)
bence mantıklı kendimden örnek vermem gerekirse çok şükür hiç bir kötü alışkanlıgım yok a*kol, s1g-ra vb. ama severek 6 yıldır oynadıgım PUBG MOBILE oyununa para yatırmayı sandık acmayı ve hesabımı gelistirmek inanılmaz hoşuma gidiyor. Sizce?
Tamamen maddi duruma bağlı bir durum zenginsen sorun değil nasılsa zorlamaz fakat maddi açıdan sıkıntı yaratırsa o zaman sorun olur.
şahsen en son 2-3 hafta önce baya uzun zaman sonra FİFA 25 aldım o kadar.

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Online oyunlara yatırılır valo, lol gibi onun dışında diğer oyunlara para yatırmanın bir mantığı yok
Ben valo hesap aliyom para lazım olunca satiyom zararda etmiyom

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
yunusemre
Arkadaşlar merhaba biraz sizinle sohbet etmek istiyorum, sizce oynadıgımız oyunlara para yatırmak mantıklı mı? mantıklı ise ne ölçüde mantıklı sizlerin de yorumlarını bekliyorum :)
bence mantıklı kendimden örnek vermem gerekirse çok şükür hiç bir kötü alışkanlıgım yok a*kol, s1g-ra vb. ama severek 6 yıldır oynadıgım PUBG MOBILE oyununa para yatırmayı sandık acmayı ve hesabımı gelistirmek inanılmaz hoşuma gidiyor. Sizce?
pubg asla para yatırılcak bır oyun degıl ya sahsen max 300 atmısımdır senelerden evvel onada suan sorsan ıcım yanar

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,650
İsim
Taha yücel
Hocam oyun alınır zevk meselelsi bunlarda oyuna para yatırmak oyuna göre değişir bence ya yatırıyorsanda aşırıya kaçmamak lazım saçma geliyo bazen benim zamanında çocukken en çok yatırdığım oyun zulaydı dfhlh her okul harçliğımı yatırırdım o zaman ininal vardı 2 tl komisyonları vardı sürekli dolandırıyodu zaten beni onun haricinde hiç yatırmadım daha heralde 1 kere valoda yağmacı aldım o kadar bide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,439
Üyeler
164,670
Son üye
Serkan.T
Top Bottom