Valorantda Fps çok düşük

Seunk

80+
Reaksiyon skoru
1
Valorantda en düşük ayarlarda vsync kapalı iken oyun içi 100 150fps alıyorum. Bu birde savaşlarda çok skill atılan yerde 100 den düşüyor ve droplar oluyor, vsyncı açmama rağmen arada droplar oluşuyor. Ama başka oyunlarda böyle bir problem ile karşılaşmadım.

NOT: PBO, CBP açık ve Smart Access Memory açık

Valorantda en düşük ayarlarda vsync kapalı iken oyun içi 100 150fps alıyorum. Bu birde savaşlarda çok skill atılan yerde 100 den düşüyor ve droplar oluyor, vsyncı açmama rağmen arada droplar oluşuyor. Ama başka oyunlarda böyle bir problem ile karşılaşmadım.

NOT: PBO, CBP açık ve Smart Access Memory açık
isminin altındaki yazan sistemle oynayıp sen bu fps'i alıyorsan bi format at. bende'de 5600 var ama 400 den aşağı fps almıyorum

isminin altındaki yazan sistemle oynayıp sen bu fps'i alıyorsan bi format at. bende'de 5600 var ama 400 den aşağı fps almıyorum
işlemciyi yakında almıştım o zaman format atmıştım ve format atmam biraz zor internetim kötü birde başka oyunlarda problem yok valorantda böyle
Post automatically merged:

Laptop mu acaba ?
hayır değil, sistemim yazıyor

bu aralar hep böyle sorunlar var bu oyunda format veya oyunu sil yükle gibi bişe yapabilirsiniz oyun gittikçe kötüleşiyo

biliyorum fps arttırmadığını ama başka bi seçenek yokki arkadaşımdada 5600 var benden çok daha fazla fps alıyor ve lobilerde fln takılma oluyor bende hdden kaynaklı
Post automatically merged:

şimdi amd driveri güncelledim bugün geleni 24.8.1 versiyonunu
1724957448666.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,140
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs