Neler Yeni

Valorant'da skınlerin bir avantajı var mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
arkadaşlar hep merak etmişimdir valorant'de skınlerin silahın tepmesi yada hasar verme açısından bi avantajı oluyomu diye sizce oluyomu?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
aynen var ejder alıyosun ak gibi tarıyor asil alıyosun one tap machine oluyosun yağmacı yı anlatmaya bile gerek yok havaya sık o vuruyor
zularant

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Yok :D-

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen var ejder alıyosun ak gibi tarıyor asil alıyosun one tap machine oluyosun yağmacı yı anlatmaya bile gerek yok havaya sık o vuruyor
zularant
ben bi kaç yerde sordum piskolojik olarak etkisi oluyor dediler sizce oyle mi yoksa piskolojiyle bir alakası yok mu?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
arkadaşlar hep merak etmişimdir valorant'de skınlerin silahın tepmesi yada hasar verme açısından bi avantajı oluyomu diye sizce oluyomu?
Yok diyorlar ama bence var.

Animasyon iptali vs. Skinsiz dümdüz silahla oynuyorum deli gibi sekiyor, skinli oynayan adamlar koşarken headshot atıyor.

Oyun içerisinde gözükmese de belki bug belki başka bişey ama skinli silahlar sekmiyor.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
ben bi kaç yerde sordum piskolojik olarak etkisi oluyor dediler sizce oyle mi yoksa piskolojiyle bir alakası yok mu?
şöyle normal bir vandal ile sıkmak var bir de ejder vandal ile sıkmak var. insan sanki sekmiyormuş gibi oluyor

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Hellian riot'un psikolojik olarak silahların avantaj sağlamaması için de özel olarak çalıştığını söyledi. Bence bir farkı yok. Sadece alışma durumu olabilir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yok ama öyle hissettiriyor gibi

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Yok diyorlar ama bence var.

Animasyon iptali vs. Skinsiz dümdüz silahla oynuyorum deli gibi sekiyor, skinli oynayan adamlar koşarken headshot atıyor.

Oyun içerisinde gözükmese de belki bug belki başka bişey ama skinli silahlar sekmiyor.
Adamı izliyorum ayağa sıkıyor headshot atıyor tek mermiyle, ben kafaya nişan alıyorum adama 4 tane hs atıyorum ama ölmeyip beni öldürüyor.

Ben adamdan önce sıkıyorum benim 4 mermim girmiş onun 6 mermisi girmiş silahlar aynı, oyunda tuhaf bişey var.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Adamı izliyorum ayağa sıkıyor headshot atıyor tek mermiyle, ben kafaya nişan alıyorum adama 4 tane hs atıyorum ama ölmeyip beni öldürüyor.

Ben adamdan önce sıkıyorum benim 4 mermim girmiş onun 6 mermisi girmiş silahlar aynı, oyunda tuhaf bişey var.
yani senin dedğine göre bir etkisi var piskolojiyle bir alakası yok senin dediğne göre

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,948
Üyeler
166,119
Son üye
Ozgursy
Top Bottom