Neler Yeni

Valorant'da skınlerin bir avantajı var mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ariseks

80+ Gold
sadece görünüş oyunda bir etkisi yok seni psikolojik olarak etkileyebilir ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerem Polat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji yardım, bilgisayar teknik sorunlar vb.
Instagram
polattkrm
Steam
⛧ ~ Orincc
Discord
Kero#2926
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
arkadaşlar hep merak etmişimdir valorant'de skınlerin silahın tepmesi yada hasar verme açısından bi avantajı oluyomu diye sizce oluyomu?
KAOS Skini gelirse marketine yapıştır farkı gör psikolojik mi yoksa skinden mi bilmem ama harika bir skin her türlü vurduruyor.

Cihangir

80+ Gold
arkadaşlar hep merak etmişimdir valorant'de skınlerin silahın tepmesi yada hasar verme açısından bi avantajı oluyomu diye sizce oluyomu?
tepme ve hissiyat farkı var

Reav

80+ Silver
kesinlikle var oynama biçiminide etkiliyor daha iyi hissetiriyor psikolojik olarak skinle daha iyi oynamanda normal.

ReyMysterio619

80+ Bronze
Sadece kullandığım, kullanacağım silahlara skin almıştım zamlardan önce.
İyon Vandal
Yağmacı Vandal
Yağmacı sherrif
İyon karambit
Şöyle diyeyim mesela ben 3-4 aydan beri skiñli silahla oynadığım için, yerden default Vandal alınca daha güzel hissettiriyor. Skinleri ilk aldığım zamanlar sesleri ve öldürme efekti için almıştım. Ama vuruşa net etkisi var. İki farklı skin bile vurma hissiyatı farklı şahsen.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
psikolojik olarak mı asıl olayı nedir bilemiyorum ama skinlerin farkı harbiden var skinden skine görede değişiyor

En İyi Cevap
3
neden hortlatıyonuz la gardaş

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
KAOS Skini gelirse marketine yapıştır farkı gör psikolojik mi yoksa skinden mi bilmem ama harika bir skin her türlü vurduruyor.
Knka konu açıldığı zaman
sevişen çiftlerin
Çocukları yürümeye başladı

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
Psikolojik olarak etkisi var tabi ama mesela bende yağmacı var pek iyi değilim yağmacıyla. Asil aldım mı onetaplerim, ejder aldım mı spreylerim iyi oluyor. Bi açıklaması vardır belki.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Silahın önü veya iste görüşü açıldığı icin tepmiyor gibi ama tepiyor aslında mesala bende yağmacı var normal vandal kullandiğimda baya sekiyor yağmaciya geçtimmi azalmaya başlıyor kısacası psikolojik bir dusunce

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,762
Üyeler
164,903
Son üye
Osman Burak
Top Bottom