Neler Yeni

Valorant'dan çıktıntan birkaç dakika sonra PC kendini yeniden başlatıyor

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Başlıktaki gibi, Valorant'dan çıktıktan 2-3 dakika sonra PC kendini yeniden başlatıyor. Bi anda donuyor ve yeniden başlıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bir yere hata kodu falan kaydetmiyor mu acaba paylaşsam okuyabilen arkadaşlar sorunu söylese? Minidump dosyaları gibi bi hata raporu çıkarıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Valorantı alta alıp bilgisayarı kullandığında da aynı hatayı veriyor mu yoksa sadece çıktığında mı ?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorantı alta alıp bilgisayarı kullandığında da aynı hatayı veriyor mu yoksa sadece çıktığında mı ?
Sadece çıktığımda. Bazen de Valorant'dan çıkmadığım halde yeniden başlatıyor. Atıyorum 10 saat oynuyorum, arkada DC açık. Bi anda DC gidiyor. Gidiyordan kastığım sesim kesiliyor ve arkadaşımın sesini duyamıyorum. Ondan 3-5dk sonra ise yeniden başlatıyor. Bu çok nadir oluyor ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Saçma olabilir ama ısıdan kaynaklı olabilir mi? Core temp ile ısı değerlerini ölçer misiniz bilgisayarınızın

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum muhtemelen yazılımsaldır. Format denediniz mi?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum muhtemelen yazılımsaldır. Format denediniz mi?
Format atıcak kadar büyük bir sorun değil benim için. Boşuna formatla uğraşmaya değmez. Başka bir konuda görmüştüm, PC hata verdiğinde bir yere hata kodları kaydediliyormuş. O kodu bulabilirsem okuyabilen arkadaşlar yardımcı olabilir. Minidump dosyaları gibi.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Format atıcak kadar büyük bir sorun değil benim için. Boşuna formatla uğraşmaya değmez. Başka bir konuda görmüştüm, PC hata verdiğinde bir yere hata kodları kaydediliyormuş. O kodu bulabilirsem okuyabilen arkadaşlar yardımcı olabilir. Minidump dosyaları gibi.
minidump diye hatırlıyorum technopatta bununla ilgili bir konu açın.
Recep abi ilgilenir. konuyu açarken @Recep Baltaş yapmayı unutmayın

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
minidump diye hatırlıyorum technopatta bununla ilgili bir konu açın.
Recep abi ilgilenir. konuyu açarken @Recep Baltaş yapmayı unutmayın
Benim sorunum mavi ekran değil ki. Minidump dosyaları mavi ekran yediğinde kullanılıyor diye biliyorum. Benim sorunum PC'nin yeniden başlaması. Zaten kontrol ettiğimde Minidump klasörü boş gözüküyor.
1603600985147.png

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular