leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,921
- İsim
- Alp
- İlgilendiği Kategoriler
- İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yine bir ANEWLİZ konusuna hoş geldiniz.
playvalorant.com'da haber olarak paylaşılan geliştirici notunda bazı şeyler var.
"Bu yeni ajanın oynanışı, silahınıza güvenmeniz gereken anlar oluşturmaya dayalı."
"Eklediğimiz diğer öğeler, size tanıdık gelen bu yetenekleri sadece bizim ajan kadromuza özel kılacak."
"Umuyoruz ki @*&#*&!(&H! #$ &*! *%# &@! *U&^A! “@*!!*(@@*&^” (@&* ^@!^& &@! *&# &^C#^ANG W*^@ $O )(E&# *N@! S!T#$"
Ve tabii ki ben müthiş analiz yeteneklerimi kullandım ve yeni ajanın mekanını buldum.
Şimdi öncelikle haberde ekli olan bir görsel var.
Görsele dikkatli bakmanıza gerek yok. Şahsen ben bir şey anlamadım.
Ama görseli sağ tık yapıp google'da ara derseniz karşınıza böyle bir şey çıkıyor:
Otomatik olarak google, "language/dil" yazıyor.
Sonrasında bu fotoğrafın bir dili ifade ettiğini anlıyorsunuz.
Şimdi konunun biraz üst kısmına çıkalım.
"Umuyoruz ki @*&#*&!(&H! #$ &*! *%# &@! *U&^A! “@*!!*(@@*&^” (@&* ^@!^& &@! *&# &^C#^ANG W*^@ $O )(E&# *N@! S!T#$"
Burada sadece harfleri ayıkladığımızda elimizde "HUA ANGWO ENST" kalıyor.
Bu kelimeyi de google'ın bize verdiği ipucu ile çeviride dili algıla seçeneği ile arattığımızda karşımıza bu çıkıyor:
Google, bize bunun "Haiti dili" olduğunu söylüyor.
Haiti ya da resmî adıyla Haiti Cumhuriyeti, Amerika'da Karayip Denizi'nde bir ada ülkesidir.
Yani buradan ajanın karayipler civarında bir ülkede olduğunu anlıyoruz.
Ayrıca "klavyenin sapıtması" ajanın düşman dikkatini ciddi anlamda dağıtabileceğinin de bir ipucusu OLABİLİR.
Birkaç gün içerisinde yeni ajanla ilgili çok daha fazla sızıntı çıkar diye düşünüyorum.
Hatta 8-9 Haziranda gelecek olan oyun motoru güncellemesiyle birlikte yeni ajanla ilişkili bazı ipuçlarının haritalarda veya oyun dosyalarında yer alacağını düşünüyorum.
Bitti.
playvalorant.com'da haber olarak paylaşılan geliştirici notunda bazı şeyler var.
"Bu yeni ajanın oynanışı, silahınıza güvenmeniz gereken anlar oluşturmaya dayalı."
"Eklediğimiz diğer öğeler, size tanıdık gelen bu yetenekleri sadece bizim ajan kadromuza özel kılacak."
Ve tabii ki ben müthiş analiz yeteneklerimi kullandım ve yeni ajanın mekanını buldum.
Şimdi öncelikle haberde ekli olan bir görsel var.
Görsele dikkatli bakmanıza gerek yok. Şahsen ben bir şey anlamadım.
Ama görseli sağ tık yapıp google'da ara derseniz karşınıza böyle bir şey çıkıyor:
Otomatik olarak google, "language/dil" yazıyor.
Sonrasında bu fotoğrafın bir dili ifade ettiğini anlıyorsunuz.
Şimdi konunun biraz üst kısmına çıkalım.
Burada sadece harfleri ayıkladığımızda elimizde "HUA ANGWO ENST" kalıyor.
Bu kelimeyi de google'ın bize verdiği ipucu ile çeviride dili algıla seçeneği ile arattığımızda karşımıza bu çıkıyor:
Google, bize bunun "Haiti dili" olduğunu söylüyor.
Haiti ya da resmî adıyla Haiti Cumhuriyeti, Amerika'da Karayip Denizi'nde bir ada ülkesidir.
Yani buradan ajanın karayipler civarında bir ülkede olduğunu anlıyoruz.
Ayrıca "klavyenin sapıtması" ajanın düşman dikkatini ciddi anlamda dağıtabileceğinin de bir ipucusu OLABİLİR.
Birkaç gün içerisinde yeni ajanla ilgili çok daha fazla sızıntı çıkar diye düşünüyorum.
Hatta 8-9 Haziranda gelecek olan oyun motoru güncellemesiyle birlikte yeni ajanla ilişkili bazı ipuçlarının haritalarda veya oyun dosyalarında yer alacağını düşünüyorum.
Bitti.