valorantta 130 fps almam normalmi

Ekran kartı güçlü işlemciden oyuzden olabilir bende r5 1600 vardı 130 100 lere düşüyordu değiştim işlemci 300 lerde geziyor ortalama ultrada 250 lerde ramde yükselt bence
Sadece işlemci değil oyundada optimizasyon sorunu var ztn

i3 10100f gayet iyi rx580 le darboğaz yapmaz
Darboğaz demiyorum yeteri kadar besleyemez onun sınır var ben kendimden biliyorum da değiştim işlemci fps artti 2 katı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci ve ram yükseltilebilir

Çok izlekli görselleştirme diye bir ayar var mı grafiklerde

Ben de 85 FPS civarlainda alıyorum fps drop çok oluyor 45 50 kere kadar düşüyor.Sizce normalmi işlemcim FX 8350 ekran kartım GTX 660 2gb 192 bit

Darboğaz demiyorum yeteri kadar besleyemez onun sınır var ben kendimden biliyorum da değiştim işlemci fps artti 2 katı

İşlemci ve ram yükseltilebilir
Rx 580 4GB ve i3 10100 işlemci var. Valorant gibi bir oyunu besleyemez, işlemci yetersiz kalır diyorsun. Adamın ne kadar RAM'i olduğunu da bilmiyorsun ezbere işlemci ve RAM yükseltilebilir yazmışsın. Okurken inanmak istemedim yazılanlara ne diyeyim. Yanlış bilgi vermeyin bilip bilmeden lütfen. 130 FPS normal değil aynı ekran kartı ve işlemci 16 GB çift kanal RAM, max ayarlarda ortalama 200 küsür FPS veriyor. Eğer sisteminde çift kanal 16 GB RAM varsa normal değil.

Ram ve işlemci kaynaklı sorun yaşadığını düşünüyorum.

Rx 580 4GB ve i3 10100 işlemci var. Valorant gibi bir oyunu besleyemez, işlemci yetersiz kalır diyorsun. Adamın ne kadar RAM'i olduğunu da bilmiyorsun ezbere işlemci ve RAM yükseltilebilir yazmışsın. Okurken inanmak istemedim yazılanlara ne diyeyim. Yanlış bilgi vermeyin bilip bilmeden lütfen. 130 FPS normal değil aynı ekran kartı ve işlemci 16 GB çift kanal RAM, max ayarlarda ortalama 200 küsür FPS veriyor. Eğer sisteminde çift kanal 16 GB RAM varsa normal değil.
Ezbere yazdığım nerden çıktı burada bence iyi okumalısın mesajları benim tavsiyemdi bu net bir çözüm değil ben denedim olduğu için

Buarada 4 GB ram varmış arkadaşın ben dediğim besleyemez diye yani istenilen performans alamaz anlamında r5 5600x koy yanına bak bakiyim nasıl 300, 400 fps alıyor anlatabiliyor muyum

hocam dediğiniz üzere işlemciniz biraz zayıf kalıyor olabilir o yüzden oyunu ultraya alıp yükü işlemciden ekran kartına kaydırın benim arkadaşımdada rx5500 vardı oda 150 fps falan alıyordu işlemcisi kötü olduğundan bende o yüzden bari işlemciyi değiştirene kadar ultrada oynada en azından grafikler yumuşak olsun dedim şu anda ben bile gtx1050 ekran kartıyla min 260-270 fps alabiliyorum

Intel işlemciler AMD işlemcilere göre valorantt a daha az FPS veriyor, bunun yanı sıra 4 GB ram yetersiz.

Ezbere yazdığım nerden çıktı burada bence iyi okumalısın mesajları benim tavsiyemdi bu net bir çözüm değil ben denedim olduğu için

Buarada 4 GB ram varmış arkadaşın ben dediğim besleyemez diye yani istenilen performans alamaz anlamında r5 5600x koy yanına bak bakiyim nasıl 300, 400 fps alıyor anlatabiliyor muyum
4 GB RAM varsa zaten olay çözülmüş diyebiliriz. 8GB bile az günümüz oyunlarında RAM yükseltmesi lazım. Bu arada 300-400 FPS ne yapsın monitör tahminimce 144hz'dir. Yani gereksiz ama ileriye dönük bir işlemci olur R5 5600x, bir de anakart değiştirmesi lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,649
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri