Neler Yeni

Valorantta 250 fps alabilecekken 120 130 fps alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdem Kurnaz
aynn ondan sonra gereksiz ısınmalar boşta işlemci kullanmalar başlasın bilinçsiz bişey önermeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin ki sistem adamın ki laptop ?
bi önerin varmı ?

zuhahaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
zuhahahah
aynn ondan sonra gereksiz ısınmalar boşta işlemci kullanmalar başlasın bilinçsiz bişey önermeyin

senin ki sistem adamın ki laptop ?
kankam bir laptop ztn ısınır aynı zamanda çekirdekleri tam performansta çalıştırması için yapması lazım ben ısınmicak diye bir şey demedim masaüstü sistemim olduğu için bende ne ısınıyor ne donuyor hatta performansım 35fps arttı işlemci sıcaklığıda stok fan ile 64ü geçmiyor

Can...

80+ Platinum
kankam bir laptop ztn ısınır aynı zamanda çekirdekleri tam performansta çalıştırması için yapması lazım ben ısınmicak diye bir şey demedim masaüstü sistemim olduğu için bende ne ısınıyor ne donuyor hatta performansım 35fps arttı işlemci sıcaklığıda stok fan ile 64ü geçmiyor
aynn artar aynısı sakatın bırısı arkadaşın pc ye yapmış pc fan kapatmıyordu gerı duzelttım performansta kaybetmedı fanlar sustu youtube da saçma kanalların işe yaramaz videoalrını izleyip millete de gostermeyın o saçma şeyleri

bi önerin varmı ?
pc marka model nedir hocam birde bios güncel mi driverlar orıjına lsiteden ınıp en son kurulumu ona bak

zuhahaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
zuhahahah
aynn artar aynısı sakatın bırısı arkadaşın pc ye yapmış pc fan kapatmıyordu gerı duzelttım performansta kaybetmedı fanlar sustu youtube da saçma kanalların işe yaramaz videoalrını izleyip millete de gostermeyın o saçma şeyleri

pc marka model nedir hocam birde bios güncel mi driverlar orıjına lsiteden ınıp en son kurulumu ona bak
youtubeden görmedim kanka kendim yaptım

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdem Kurnaz

casper excalibur bios güncellemesini bilmiyorum güncelmi onuda bilmiyorum ama driver güncel

Can...

80+ Platinum
casper excalibur bios güncellemesini bilmiyorum güncelmi onuda bilmiyorum ama driver güncel
tahmın ettiğim gibi sıkıntılı cihazlar hocam aynı sorundan müzdarip arkadaşım var excaliburlarda olan ve benımde haftalarca uğraşıp çözemediğim problem 2 arkadaşım dada var birisi i5 9. th gtx 1650 li ilk başlarda fps güzeldi sonra baya bir düştü aynı sorunu i7 11th rtx 3050 olan arkadaşımda da var ör. valorantta 250 fps alırken 130 140 zar zor alıyor sabıt 120 100 oluyor ya kronik bir problem ya da bakımsızlıktan yapıyor onun dışında bildiğim herşeyi denedim bence bir servise gönderim bakım yaptırın sorunuda soyleyın eğer sonradan olan birşeyse sizde benim arkadaşlar gönderecekler evlerine dönünce bir çözümü yok benım acer nıtro bile rtx 3050 olandan daha yuksek fps alıyo imza da ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdem Kurnaz
anladım hocam sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,520
Üyeler