VALORANTTA ANLIK TAKILMA SORUNU

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,814
Cs2 de böyle bir takılma olmuyor sadece valorantta gozlemledim. Oynarken çok anlık 1 saniye bile değil hemen takılıp düzeliyor vsync açtım oyunu silip yükledim yine aynı sorun devam ediyor.

Sistemim bu şekilde

9070xt nitro
X670e carbon
Ryzen9 7950x3d
32gb 6000mhz
850gl pcie 5.0

Cs2 de böyle bir takılma olmuyor sadece valorantta gozlemledim. Oynarken çok anlık 1 saniye bile değil hemen takılıp düzeliyor vsync açtım oyunu silip yükledim yine aynı sorun devam ediyor.

Sistemim bu şekilde

9070xt nitro
X670e carbon
Ryzen9 7950x3d
32gb 6000mhz
850gl pcie 5.0
Fpsini hz ne sabitle dene bi

Sistemim bu şekilde

9070xt nitro
X670e carbon
Ryzen9 7950x3d
32gb 6000mhz
850gl pcie 5.0
Ulan konudan bağımsız şu imza kısmına yazdığın şey o kadar doğru ki 17 18 li yaşlarımda maddi olumsuzluklardan dolayı kız arkadaşım ile ayrılma kararı almıştım.Elime gelen fırsatları harbi dolaylı yoldan kaybettim.

Fpsini hz ne sabitle dene bi
Vsync açtım ekranım 2k 240hz sabitledim zaten her oyunda vsync dikey eşitleme açarım normalde 700-850 arası alıyorum en yüksek de sinir bozucu CS2 oynadım 2 saat böyle bir şey yaşamadım ya da farkedemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ulan konudan bağımsız şu imza kısmına yazdığın şey o kadar doğru ki 17 18 li yaşlarımda maddi olumsuzluklardan dolayı kız arkadaşım ile ayrılma kararı almıştım.Elime gelen fırsatları harbi dolaylı yoldan kaybettim.
Maalesef beni de terketti sevgilim üstünden aylar geçti ama durum vahim şimdiki manitasinda araba varmış :)

Vsync açtım ekranım 2k 240hz sabitledim zaten her oyunda vsync dikey eşitleme açarım normalde 700-850 arası alıyorum en yüksek de sinir bozucu CS2 oynadım 2 saat böyle bir şey yaşamadım ya da farkedemedim

Maalesef beni de terketti sevgilim üstünden aylar geçti ama durum vahim şimdiki manitasinda araba varmış :)
Ben hiç ilişki yapmadım en rahatı

Sistemim bu şekilde

9070xt nitro
X670e carbon
Ryzen9 7950x3d
32gb 6000mhz
850gl pcie 5.0
valoda bende durup dururken 1 saniye takıldı sonrasında oyunun akıcılığı gitti 200-250 fps ama sanki 100hz sabitlenmiş gibiydi sonrasında alt tab gidip çözünülükleri değiştirip durdum gene olmadı biraz oynadıktan sonra kendi kendine Düzeldi.
Unreal Engine 5 gelmesini bekle bence

valoda bende durum 1 saniye takıldı sonrasında oyunun akıcılığı gitti 200-250 fps ama sanki 100hz sabitlenmiş gibiydi sonrasında alt tab gidip çözünülükleri değiştirip durdum gene olmadı biraz oynadıktan sonra kendi kendine Düzeldi.
Unreal Engine 5 gelmesini bekle bence
Ya o nasıl nick site çöktü sandım anasayfada :D

Sistemim bu şekilde

9070xt nitro
X670e carbon
Ryzen9 7950x3d
32gb 6000mhz
850gl pcie 5.0
Ağ dalgalanması olabilir jitter ve package lossa baktın mı birde gerekli tüm sürücü yazılımları kurulu mu çekirdek optimizasyonu yaptın mı 7950x3d için?

Expo açık mı? UV + curver yaptın mı? OC var mı?

Ağ dalgalanması olabilir jitter ve package lossa baktın mı birde gerekli tüm sürücü yazılımları kurulu mu çekirdek optimizasyonu yaptın mı 7950x3d için?

Expo açık mı? UV + curver yaptın mı? OC var mı?
Oc yok UV yok Expo acik x3d ayarı açtım anakarttan

Oyunla alakalı olabilir riot client ve valorantı sil baştan kur
Dil kur yaptım diğer diske kurdum hatta sorun ayni

Unlost fps arttırma diyorum başka bişe demihyorum biliyorum fpsden yana sıkıntı yok ama o diğer sıkıntılarıda çözüyordu

resize bar açık mı birde açıksa kapalı dene kapalıysa aç öyle dene babus

Unlost fps arttırma diyorum başka bişe demihyorum biliyorum fpsden yana sıkıntı yok ama o diğer sıkıntılarıda çözüyordu

resize bar açık mı birde açıksa kapalı dene kapalıysa aç öyle dene babus
Deneyeyim babus

Geri