Görüntü keskinleştirme kullanabilirsinYahu benim de çözünürlük düşünce netlik aşırı gidiyor 1920 oynayabiliyorum sadece
öncelikle sağol GPU ölçekleme açıktı zaten kapatıp baştan açtım düzelmedi 2/3 gün önceye kadar böyle bişey yoktu bir ayarda yapmadım ekran kartını güncelledim ondan sonra oldu herhalde düzeltemedim sonrasındaAMD panelde Ekran>GPU ölçeklemeyi açarsan düzelir
Windows ta valorantı oynamak istediğin çözünürlüğü seçip oradan hz değerini 165 seçip tekrar dener misin?öncelikle sağol GPU ölçekleme açıktı zaten kapatıp baştan açtım düzelmedi 2/3 gün önceye kadar böyle bişey yoktu bir ayarda yapmadım ekran kartını güncelledim ondan sonra oldu herhalde düzeltemedim sonrasında
Monitör kendi ayarlarından mı yoksa oyun içi mi? Ya da ekran kartından mi?Görüntü keskinleştirme kullanabilirsin
yanlış atmışsınız hocambu şekilde oldu maalesef
ikisinden de yapabilirsin bir ara amd panelden kullanıyordum şu an monitör ayarlarından kullanıyorumMonitör kendi ayarlarından mı yoksa oyun içi mi? Ya da ekran kartından mi?
yanlış atmışım ikinci ss 1920de olanbu şekilde oldu maaelesef
bence ekran kartı ayarlarıyla ilgili bişey bi fikrin varmıdır acabaWindows ta valorantı oynamak istediğin çözünürlüğü seçip oradan hz değerini 165 seçip tekrar dener misin?
özel çözünürlük oluşturup amd panelde hzyi 165 yazıp deseneyanlış atmışım ikinci ss 1920de olan
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence ekran kartı ayarlarıyla ilgili bişey bi fikrin varmıdır acaba
AMD SOFTWAREYİ SİLİP BAŞTAN YÜKLEDİM ÇÖZÜLDÜ SAOL VAKTİNİ AYIRDĞIN İÇİNözel çözünürlük oluşturup amd panelde hzyi 165 yazıp desene