Neler Yeni

valorantta durduk yere ban yedim

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
PichHasso
açarlar illaki kesinlikle açmıyolar diye bişey yok
ne olursa olsun açmıyorlar oyunun en büyük yatırımcısı ol espor oyuncusu ol yine de açmıyorlar riot o konuda çok katı ban yiyen hesaplara tolerans göstermiyorlar

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail
Bu hikaye bana biraz fazla absürt geldi .d

lyraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman Efe Bahadır
Bu hikaye bana biraz fazla absürt geldi .d
cidden yetkiliye söyletip banlatma gibi bir durum var mı bilemem fakat cidden böyle bir şey dedikten 2-3 round sonra ban yedim

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ramazan Özdemir
Geçmiş olsun açılma ihtimali çok zor

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
ne olursa olsun açmıyorlar oyunun en büyük yatırımcısı ol espor oyuncusu ol yine de açmıyorlar riot o konuda çok katı ban yiyen hesaplara tolerans göstermiyorlar
geçen gün internet cafede biri hile açmış 5 kişi aynı anda ban yedi bütün hesaplarıda açtılar kanka ne anlatıyon :D

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail
cidden yetkiliye söyletip banlatma gibi bir durum var mı bilemem fakat cidden böyle bir şey dedikten 2-3 round sonra ban yedim
Böyle bir durum yok.Her el ağlayan binlerce kişi hırsını alamayıp riot'a ticket atıyordur zaten.Bunlarla tek tek ilgilenmeleri mümkün değil.Hele abime söylicem tarzı bir söylemle ban yemenin bir ilgisi bulunamaz.Aile şirketi mi riot...

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Furkan Görür
KANKA kafayı yedirtirler adama bunlar destek 0 geçmiş olsun
Online oyunlar içinde en iyi destek riotta. Yıllardır sıkıntı olmadı. 4 yıl kalıcı ban yemiş hesabımı geçen ay açtırdım. Ayrıca haksız ban yemişsen kaldırıyorlar. Tickete cevap vermeleri 3 iş günü sürüyor ortalama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır yok. Herhangi bir rioter size ban atamaz. Banı size 2 yolla atarlar. 1. Vanguard otomatik atar 2. Alarmbota mail atmıştır birisi öyle yemişsinizdir. Alarmbot a toxiclik yapanı bildirince genellikle kalıcı banlıyorlar. Alarmbot uzun süredir tr de aktif pilot uygulama

Lol den 4 yıl banlı kalan hesabı güzel bir şiirle açtırdım Xd

lyraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman Efe Bahadır
Online oyunlar içinde en iyi destek riotta. Yıllardır sıkıntı olmadı. 4 yıl kalıcı ban yemiş hesabımı geçen ay açtırdım. Ayrıca haksız ban yemişsen kaldırıyorlar. Tickete cevap vermeleri 3 iş günü sürüyor ortalama.

Hayır yok. Herhangi bir rioter size ban atamaz. Banı size 2 yolla atarlar. 1. Vanguard otomatik atar 2. Alarmbota mail atmıştır birisi öyle yemişsinizdir. Alarmbot a toxiclik yapanı bildirince genellikle kalıcı banlıyorlar. Alarmbot uzun süredir tr de aktif pilot uygulama

Lol den 4 yıl banlı kalan hesabı güzel bir şiirle açtırdım Xd
oyun boyunca sadece iyi oyunlar yazıp sohbet ettim takım arkadaşlarım karşı takımın ailesine hakaretler etmesine rağmen onlara bişe olmadı :D

Top Bottom