Pukiina
80+ Bronze
Hocam dosyayı buldum yeni dosya oluşturup içindekileri de açtığım klasöre attım ancak buraya yükleyemiyorumMinidump dosyası atarmısınız?
Minidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
Bir siteye yükleyip o sitenin linkini atın.Hocam dosyayı buldum yeni dosya oluşturup içindekileri de açtığım klasöre attım ancak buraya yükleyemiyorum
google drivere yükleHocam dosyayı buldum yeni dosya oluşturup içindekileri de açtığım klasöre attım ancak buraya yükleyemiyorum
evet öyle oluyor ama vanguard çalışabilmesi için kapatılması gerekiyorhocam ikinci dediğiniz bilgisayarın kötü yazılıma açık hale getirmek gibi bir şey olmuyor mu
Bu uygulamalı ilk defa görüyorum sanırım. Uygulamanın adı nedir? Nasıl kullanıldığına bakacağım.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2 hata da burada hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç oynamam daha iyi ddsdk
WinDBG ile açsanız çok iyi olur. Buyazılımın kesin cevap veremediği söyleniyor. Analizledikten sonra LM konutunu yazıp ss alıp atarmısınız?BlueScreenView bir çok youtube kanalında var hocam bende yapamayınca böyle çözüm buldum
Alıntıyı görüntüle
Hocam hata gayet açık iyi hoş da sadece bunla bitmiyor şuan boşta fanları dehşet bir şekilde dönüyor. Sırf valorant için gidip pc yi riske atamamhata gayet açık çekirdek korumasını kapat.
Hocam nasıl yapmam gerektiğini açıklama şansınız var mı kusura bakmayın amaWinDBG ile açsanız çok iyi olur. Buyazılımın kesin cevap veremediği söyleniyor. Analizledikten sonra LM konutunu yazıp ss alıp atarmısınız?