irmik
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Irmak Kibar
Merhabalar iyi günler dilerim herkese, yakın zamanda erkek arkadaşımın Valorant hesabı hiçbir hile yapmamasına rağmen hile ve 3. parti yazılım kullanımından perma ban yedi, ek bir uygulama kullanmadı ya da oyun içinde herhangi bir bugdan yararlanmadı ya da hile yapmadı fakat hesabı perma ban yedi, içinde toplam yaklaşık 2 bin liraya tekabül eden skinleri vardı. Riot'a ticket atmasına, hiçbir hile yapmadığını belirtmesine rağmen ne yaptığı hileyle ilgili bir açıklama yaptılar, ne yardımcı oldular. Hatta üstüne üstlük bir daha ticket atarsa otomatik olarak mesajının engelleneceğini yazdılar. Normal konularda o kadar tatlı konuşan, kalpler atan Riot çalışanları bu haksız durum karşısında hiç yardımcı olmadılar. Merak ettiğim şey şu, son zamanlarda sosyal medyada mouse driverından bile 3. Parti yazılımdan dolayı ban yiyenlerin olduğunu görüyorum, bu konuda ne yapabiliriz, benim hesabım ya da başkalarının hesabı da bu şekilde haksız ban yer mi, skin almak istiyordum ama artık oyuna para yatırma gibi bir fikrim asla yok.