Neler Yeni

Valorant'ta sebepsiz ban yemek.

En İyi Cevap
3
Büyük ihtimalle dediğiniz şeyden dolayı oldu, başka oyunlarda para hilesi yapmıştı, ben hiçbir oyunda hile yapmam çünkü hileden hiçbir şekilde hoşlanmıyorum, steel series mouse uygulamasından yememiştir umarım, bende James Donkey mouse driverı var, oyunda 2-3 tane de olsa skinlerim var, eğer böyle bir durum olursa çok üzülürüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Roblox'ta afk kalmamak için outo clicker kullanıyorum o zaman onu da kaldırayım, bu durum beni o kadar korkuttu ki ne varsa silicem sanırım.
Bildiğim kadarıyla diğer oyunların hilelerinide tespit ediyor.

Wraizy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman
mouse driverından bann yedim diyenlerin çoğu ucuz yollu hile indirip vanguarda yakalatan tipler. sadece driverdan msi afteburnerdan ghubdan ban yedik diyorlar. yalan külliyen yalan. vanguard yapısı gereği zaten diğer programları oyuna girdiğin bloke ediyor eğerki herhangi bir yazılım vanguard aktif olduğu esnada devredeyse örn dll dosyaları tespit edip sürekli aynı timingde ateş etme (macro) sayısını program sayıyor. eğer sürekli üst üst raporladıysa bann ekibine geçmiş olsun. yani bloody mouselarındaki rapid fire bile hile sınıfına giriyor mesela ne program var ne başka bişey donanımsal chip koymuş adamlar ama kullandığında vanguard bunu sürekli toplayıp raporluyor. ve dolayısıyla ekip perma ban veya uzun süreli TO atıyor. sanırım vanguard arkadaşınızın sistemin oyun açıkken sürekli bir şey yakalamış ve raporlamış. hile olsun veya olmasın avantaj sağlayan bir şey yakalamışsa ve tekrar tekrar bunu tespit etmişse hesap GG olur.
Hocam ben hile kullanmadım ban yedim sebebi şundan olabilir ben g203 mouse kullanıyorum Sonoyuncu,Craftrise gibi oyunlarda makro açmak için ghubtan makro ürettim ve mouseumun kısayol tuşlarına ayarladım sonra valorant oynamaya başlayınca(yetenekleri mouseumun kısayol tuşlarına ayarladım) yeteneğe basıncs otomstik sağ tıkın makrosu açılıyodu bende oyunun ortalarında ghubu açıp makroyu tamamen sildim oyun bitincede oyundslan çıktım ertesi gün oyuna girecektim ki 3. Yazılım banı gördüm ben hiçbir zaman valorantta hile kullanmamış insanım ve 2.5k para yatırdım hile kullansam güvenilir ve sorunsuz çalışan bi spoofer alırım 2kya 500tlyide hem hile hemde hesap alırım 20 seviyeye ulaşmış riota ticket atıyorum konu ile alakalı kimse benle ilgilenmeyip + durum çözüldü olarak ayarlıyorlar riot yetkilileri veya ben birbirimize cevap yazamıyoruz bunun çözümü nedir ben nasıl bu banı açtırabilirim

mouse driverından bann yedim diyenlerin çoğu ucuz yollu hile indirip vanguarda yakalatan tipler. sadece driverdan msi afteburnerdan ghubdan ban yedik diyorlar. yalan külliyen yalan. vanguard yapısı gereği zaten diğer programları oyuna girdiğin bloke ediyor eğerki herhangi bir yazılım vanguard aktif olduğu esnada devredeyse örn dll dosyaları tespit edip sürekli aynı timingde ateş etme (macro) sayısını program sayıyor. eğer sürekli üst üst raporladıysa bann ekibine geçmiş olsun. yani bloody mouselarındaki rapid fire bile hile sınıfına giriyor mesela ne program var ne başka bişey donanımsal chip koymuş adamlar ama kullandığında vanguard bunu sürekli toplayıp raporluyor. ve dolayısıyla ekip perma ban veya uzun süreli TO atıyor. sanırım vanguard arkadaşınızın sistemin oyun açıkken sürekli bir şey yakalamış ve raporlamış. hile olsun veya olmasın avantaj sağlayan bir şey yakalamışsa ve tekrar tekrar bunu tespit etmişse hesap GG olur.
Hocam ben hile kullanmadım ban yedim sebebi şundan olabilir ben g203 mouse kullanıyorum Sonoyuncu,Craftrise gibi oyunlarda makro açmak için ghubtan makro ürettim ve mouseumun kısayol tuşlarına ayarladım sonra valorant oynamaya başlayınca(yetenekleri mouseumun kısayol tuşlarına ayarladım) yeteneğe basıncs otomstik sağ tıkın makrosu açılıyodu bende oyunun ortalarında ghubu açıp makroyu tamamen sildim oyun bitincede oyundslan çıktım ertesi gün oyuna girecektim ki 3. Yazılım banı gördüm ben hiçbir zaman valorantta hile kullanmamış insanım ve 2.5k para yatırdım hile kullansam güvenilir ve sorunsuz çalışan bi spoofer alırım 2kya 500tlyide hem hile hemde hesap alırım 20 seviyeye ulaşmış riota ticket atıyorum konu ile alakalı kimse benle ilgilenmeyip + durum çözüldü olarak ayarlıyorlar riot yetkilileri veya ben birbirimize cevap yazamıyoruz bunun çözümü nedir ben nasıl bu banı açtırabilirim

NespaY

80+ Silver
Bela attığı bir turda 5 kişi tarafından report yediyse ve chat kısmında evet hileyim vs gibi (şakasına da olsa) yazdıysa geçmiş olsun
Yok knk öyle bir şey değil bu sen teori atma ortaya arkadaş doğru bilgi istiyor çünkü saçma uydurma teorilerini değil.

Merhabalar iyi günler dilerim herkese, yakın zamanda erkek arkadaşımın Valorant hesabı hiçbir hile yapmamasına rağmen hile ve 3. parti yazılım kullanımından perma ban yedi, ek bir uygulama kullanmadı ya da oyun içinde herhangi bir bugdan yararlanmadı ya da hile yapmadı fakat hesabı perma ban yedi, içinde toplam yaklaşık 2 bin liraya tekabül eden skinleri vardı. Riot'a ticket atmasına, hiçbir hile yapmadığını belirtmesine rağmen ne yaptığı hileyle ilgili bir açıklama yaptılar, ne yardımcı oldular. Hatta üstüne üstlük bir daha ticket atarsa otomatik olarak mesajının engelleneceğini yazdılar. Normal konularda o kadar tatlı konuşan, kalpler atan Riot çalışanları bu haksız durum karşısında hiç yardımcı olmadılar. Merak ettiğim şey şu, son zamanlarda sosyal medyada mouse driverından bile 3. Parti yazılımdan dolayı ban yiyenlerin olduğunu görüyorum, bu konuda ne yapabiliriz, benim hesabım ya da başkalarının hesabı da bu şekilde haksız ban yer mi, skin almak istiyordum ama artık oyuna para yatırma gibi bir fikrim asla yok.
Maalesef biz Riot değiliz Riot size ısrar etmenize rağmen hala hileden dolayı ban yedi diyorsa yapacak bir şey yok Mouse sürücüsünde yaptığı herhangi bir makro veya çelişen bir şeyden dolayı ban yediyse ve Riot banı açmıyorsa biz ne yapabiliriz değil mi?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Yusuf

malesef dünyada milyonlarya oyuncu var bu ufacık hata yüzünden bann yiyen. ama ilk bann yiyişiniz ise büyük ihtimal kısa süreli kısa dediğimde 6 ay TO atmış olabilirler. yok direk perma ise o zaman sizin hesabınızda sadece 1 adet hatadan değil birden fazla tespit edilen şüpheli durumdan anticheat raporlamış demektir. eğer permaysa hiç uğraşmayın derim çünkü açılma ihtimali çok düşük. dediğiniz gibi ilk defa bu yaşanıyorsa TO bittikten sonra tekrar erişme imkanınız olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,971
Üyeler
165,098
Son üye
Ygmr48
Top Bottom