PUBG oyununda sebepsiz yere kalıcı ban yedim. Oyunda en son 30 Eylül'de giriş yapmama rağmen 4 Ekim günü steam hesabıma girdiğimde uzaklaştırma ile karşılaştım. Destek ile iletişime geçtim durumu dile getirdim ban yemem için illa hile kullanmama gerek olmadığını söylediler. Bir kaç program türü söyleyip bunlarında uzaklaştırmaya sebebiyet gösterdiğini söylediler fakat bu tür programlarda bilgisayarımda bulunmamakta. Şimdi tekrar destek ile iletişime geçtim bu tür programların olmadığını dile getirerek ve itiraz edip yasaklanmamın tekrar gözden geçirilmesini isteyerek ticket açtım. Bilgisayarımda sadece goodbyedpi var ve o da discorda girebilmek için. Ağustos ayının başından beri oynuyorum oyunu ve 4 5 arkadaş oynuyoruz hepimizde goodbyedpi var. Hiç bir arkadaşımın uzaklaştırma almayıp benim almam çok garip. Böyle bir yasaklamayla karşılaşan var mı varsa çözebildi mi? Steam üzerinden oynuyordum oyunu ve hile kullanmamama rağmen veya herhangi 3. parti yazılım kullanmamama rağmen hesabımda oyun banı gözüküyor ve dışardan bakan birisi için hileci profili gibi gözükmekte bu çok rahatsız edici. Ticketı yeni açtım geri dönüş sağladıklarında konuya ekleyeceğim.