Sprey kutusunu salla öyle deneDurduk yere sprey basamamaya başladım, alıştırma poligon falan girince basılıyor ama dereceli maça girdiğimde T ye basıyorum hiçbir şey olmuyor.
Ayarlardan kontrol ettin mi hangi tuşa ayarlı dieDurduk yere sprey basamamaya başladım, alıştırma poligon falan girince basılıyor ama dereceli maça girdiğimde T ye basıyorum hiçbir şey olmuyor.
Değiştirmedim ki, atıyor zaten poligonda falan t ye bastığımda. Ayarlara baktım da bulamadım zaten tuşu da.Ayarlardan kontrol ettin mi hangi tuşa ayarlı die
Başka kimsede böyle bir sorun yaşayanı görmedimOyunda bozulmalar var ayrıca twitterda herkes micin kendi kendine çalıştığını da söylemiş
Gece pazarı oyunu bozdu kcfkdjd
maçın bazı evrelerinde sprey yapamıyorsun diye biliyorum 1 ay önce mi gelmişti bu. dikkat dağıttığı veya rakip oyuncuya dezavantaj sağlamak amaçlı kullanıldığı için belli sürelerde ve hareketsiz olanları yapabiliyorsun diye biliyorum.Durduk yere sprey basamamaya başladım, alıştırma poligon falan girince basılıyor ama dereceli maça girdiğimde T ye basıyorum hiçbir şey olmuyor.
Yok onu biliyorum ondan dolayı değil, oyun başı veya sonunda da olmuyor. Poligonda falan atılıyor mesela f ye basınca.maçın bazı evrelerinde sprey yapamıyorsun diye biliyorum 1 ay önce mi gelmişti bu. dikkat dağıttığı veya çıkar amaçlı kullanıldığı için belli sürelerde ve hareketsiz olanları yapabiliyorsun diye biliyorum.