valorantta takım sorunu

Venom35

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
848
Bir takım buldum 5 kişiyiz alttada vericem maç sonucunu normalde takıma dedim kşi 1 can basan 2 düellocu 2 de savunmacı alalım takım tamam dedi herkes aldı brimstone alan normalde jett oynuyor brim aldı önümüze dmoke atıyor giriceğimiz belli oluyoredu boşa ulti atıyordu ve maç sonucu bu 1v 9 attım diyebilirim sizce bende bir sorun var mı bana diyorlar ki sage al sonra trip atıyorlar almayınca
1612986840046.png

Frankfurt sunucusuna gir Istanbul çok Toxic.

32 kill almıştım adam son maçta oyundan çıkıyo bilerek çok trol var bronzdan çıkamadım

Bir takım buldum 5 kişiyiz alttada vericem maç sonucunu normalde takıma dedim kşi 1 can basan 2 düellocu 2 de savunmacı alalım takım tamam dedi herkes aldı brimstone alan normalde jett oynuyor brim aldı önümüze dmoke atıyor giriceğimiz belli oluyoredu boşa ulti atıyordu ve maç sonucu bu 1v 9 attım diyebilirim sizce bende bir sorun var mı bana diyorlar ki sage al sonra trip atıyorlar almayınca
Alıntıyı görüntüle
Hocam çok mantıklı takım kurmuşsunuz önerim bir daha aynı beşli girmeyin

turnuva iptalmi oldu sizin yapacağınız
yok olmadı tarih konusunda sıkıntı çıktı fakat okullar açılırsa ben katılamayabilirim
Post automatically merged:

Hocam çok mantıklı takım kurmuşsunuz önerim bir daha aynı beşli girmeyin
bakın killjoy oynayam adam killjoy bilmiyordu adam ben brimstone alıyım kj bilmiyorum dedi adama zorla aldırdılar tilt oldum

yok olmadı tarih konusunda sıkıntı çıktı fakat okullar açılırsa ben katılamayabilirim
Post automatically merged:

bakın killjoy oynayam adam killjoy bilmiyordu adam ben brimstone alıyım kj bilmiyorum dedi adama zorla aldırdılar tilt oldum
tr sunucusunda oynanmaz demirse kaldım artık bende salıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,357
Üyeler
191,077
Son üye
uçantraktör
Geri