Neler Yeni

Valorantta Yanlışlıkla vp ile ajan aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Devrim Demir
Normalde breach ajanını kingdom kredisi ile alacaktım ama yanlışlıkla vp ile aldım ticket attım ama hala geri dönüş olmadı 2 kere ticket attım çözüldü olarak gözüküyor yeni champions vandalini alicam iade edilirse yardımcı olur musunuz

Bura.K

80+ Silver
İade ederler diye düşünüyorum. Böyle durumlarda genelde iade yapıyorlar.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Normalde breach ajanını kingdom kredisi ile alacaktım ama yanlışlıkla vp ile aldım ticket attım ama hala geri dönüş olmadı 2 kere ticket attım çözüldü olarak gözüküyor yeni champions vandalini alicam iade edilirse yardımcı olur musunuz
Ajanlara öyle iade sistemi geldi mi bilmiyorum ama normalde yanlış skin alsan iade ederler ajanlardada durum böyle mi bilmiyorum inşallah iade edebilirsin

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
satın alıp kullanmadığın/geliştirme yapmadığın ürünleri destek yerinde bir sayfadan iade edebiliyordun, ordan etmeyi dene. aynı şeyi bende yaptım direkt iade etmiştim o sayfadan

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Devrim Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
satın alıp kullanmadığın/geliştirme yapmadığın ürünleri destek yerinde bir sayfadan iade edebiliyordun, ordan etmeyi dene. aynı şeyi bende yaptım direkt iade etmiştim o sayfadan
ticket attım dün ve bugün hala cevap vermedi çözüldü olarak gözüküyor fotografdaki gibi sendede oyle oldu mu Opera Anlık Görüntü_2023-08-02_170238_support-valorant.riotgames.com.png
Opera Anlık Görüntü_2023-08-02_170238_support-valorant.riotgames.com.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,332
Üyeler
160,072
Son üye
furkanlife
Top Bottom