Neler Yeni

Valoranttaki Jett ve Sova'nın Witcher 3 ile ilişkili olması

Chick HX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan GKL
Öncelikle ilk aklıma geldiğinde; internette alakalı bir tartışma, aralarında hikayesel bir bağ bulunup bulunmadığına dair bulgu bulmak için her yeri didik didik ettim ama bulamadım, yok! Bariz şekilde copy paste edilmişler, bu oldukça net lakin bunu gerçekten kimse farketmedi mi? Nitekim Witcher oynayanların bileceği üzre Ciri'nin tek ve can alıcı özelliği Valorattaki Dash özelliği. Dash attığı mesafe valoranttaki jett ile aynı, efekti de neredeyse kopyası. Fiziksel olarak da ikisi de beyaz saçlı, saçı arkadan topuz şeklinde aynı biçimde ve vücut biçimleri de yine aynı. Bir diğeri olan Sova ise Witcherdaki Geralt'a benziyor. Orta Çağ'dan kalma ok atma skilli var. Her ne kadar Geralt crossbow ile atıyor olsa da Teknolojinin ileride geçtiği Valorant evreninde Sova'nın aynı Geralt gibi Orta Çağ silahı olan yayı kullanması ve okunun özelliğinin düşmanları tespit etmesi Geralt'ın sağ mouse clicki ile aynı işlevi görüyor (ki bu özelliği oyundaki en kritik özelliğidir (bi nevi ulti gibi)). Yani Sova, tam bir düşman tespit edici ve bu yönden Geralt'ın oyun içi içgüdü yoluyla düşmanı bulmasına benzer olduğunu iki oyunu oynayanlar da bilirler. Sadece skill benzerliği olsa tamam ama Fiziksel olarak da bizim Geralt of Rivia ile tıpa tıp olmasa da ona özenildiği aşikar. Nitekim Geralt da arkaya doğru uzun saçlı ve saçları beyaz. İkisinin de gözün de yara var. Aynı ten ve ikisinin de oyunun kuzeylisi olması da yakınlık taşıyor. Ayrıca Sova oyunun daha yapım aşamasındayken bu tipte değilmiş Witcher 3 çıktıktan sonraki yapım aşamasında Sova fiziksel açıdan bugünkü sova olmuş.

Bu bahsettiklerimden çok daha fazlasını bulanlar olabilir, benim tespit ettiklerim bunlar. Sonuç olarak çıkarımıma göre The Witcher 3 öyle bir oyun olmuş ki çinli firma Riotu bile etkilemiş. Gerçekten de Game of The Year!

Chick HX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan GKL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D Oyun firmaları bazen böyle primler yapabiliyor olarak yorumluyorum. Zira Ubisoft, competitive R6 oyununda da yazın kickboks kapışmaları olan ve birbirlerine diss şarkıları yapan logan paul ile KSİ dan prim kastılar. Oyunun o yılki(2018) sonbahar sezonunda iki yeni operatör eklendi birisi Clash(İngiliz operatör) diğeri Maverick(Amerikalı operatör). Bunlar da önceki postumda olduğu gibi alıntılık taşıyan karakterler ama valoranttaki bana göre daha barizdi. Clashi İngiliz Ksi’a Mavericks’i de Amerikalı logan Paula benzetiyorum. Tiplerine bakarsanız benzediğini görürsünüz. Peki tesadüf müdür? Değildir, ksi ve logan paul o zamanlarda bu dövüş çağrısından ve dissleşmelerden ötürü gündemdeydiler. Hadi tenleri neyse diyelim, ülkeleri bile doğru yerleştirilmiş siyahi olan İngiliz(clash-ksi) beyaz sarışın olan(onun gibi uzun saçlı üstelik)ise Amerikalı(Maverick-Logan paul)

Bunu destekleyici son kozum, ubisoftun operatörlerini senaryolu sezonlar hariç(chimera (nükleer),dust) hep farklı ülkelerden seçmesi. Amerikalı ve İngiliz halihazırda operatörler varken oyuna yeniden bu ülkelerin operatörleri getirildi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,399
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom