Yanlış anlamazsan ben burda banımla alakalı bir sorunu dile getiriyorum sen o parayla bunu yaparsın diyorsun...900tl yatırcağına birde 2 yıl internet kafeye gidiceğine o paraya ryzen3 2200g sistem toplardın hesap gitmezdi
tabii ki hocamolumlu bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum ama çıkarsa yazar mısın? benzer olayı lolde yaşadım acmamislardi çünkü
Teşekkürler hocampara adamın değil mi arkadaşlar istediği şekilde harcamasını yapar bu sizi ilgilendirmez. sıkıntısına yardımcı olamıyacaksanız boş yorumlarda bulunmayın.
İnsan yeter ki boşluğa düşmesinBi oyuna 900 TL mi yatırdın toplam?
Çok sağol hocamGeçmiş olsun kardeşim
14 bin dimi yanlış görmedim 14 binse maşallahİnsan yeter ki boşluğa düşmesin
Alıntıyı görüntüle
Yok hocam hile kullanmam yıllarım FPS oyunuyla geçti en kötü Dia elimi sallayarak çıkıyorumEğer ki gerçekten hile kullanmadıysan ticket atıp durumu açıklayabilirsin bir incelemeye alırlar ve eğer dediklerinle örtüştüğü taktirde bideha olmaması şartıyla açarlar banını merak etme.
market geçmişi de iyiymiş ne yaptınız 10 defa bıçak mı sat al yaptınız :dİnsan yeter ki boşluğa düşmesin
Alıntıyı görüntüle
steam topluluk marketi üzerinde bu zamana kadar yapılan işlemlerle o kadar tutyor (yanlış bilmiyorsam)14 bin dimi yanlış görmedim 14 binse maşallah
Steam trade işide yapıyorum.market geçmişi de iyiymiş ne yaptınız 10 defa bıçak mı sat al yaptınız :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
steam topluluk marketi üzerinde bu zamana kadar yapılan işlemlerle o kadar tutyor (yanlış bilmiyorsam)