he pardon ben vatan yazcan yanlış yazdın sandımVANDAN YOLLAMIŞLAR ZATEN İL OLAN VAN
İstanbuldaysanvatan pc den iphone 13 aldım vandan kargolamıslar yurtici kargo kaç gün icinde gelir 2 güne gelir mi ona göre sehir dısına çıkcam
bolu içinde aynı 1264 kmİstanbuldaysan
- 1200 km üzeri mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 3, maksimum 6 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir
- kendi sitesinde diyor
İstanbuldaysan
- 1200 km üzeri mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 3, maksimum 6 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir
- kendi sitesinde diyor
bunlar aktarma yaparak geliyor değil mi ankaradan felanİstanbuldaysan
- kendi sitesinde diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bolu içinde aynı 1264 km
muhtelemen yani en fazla 6 gün içinde elinde hatta 5 günde gelirbunlar aktarma yaparak geliyor değil mi ankaradan felan
imkanı yok hocam 3 gündeEn az 2
Ortalama 3
Aşırı ters bir durum olmazsa maksimum 5 gün.
En az 2
Ortalama 3
Aşırı ters bir durum olmazsa maksimum 5 gün.
sağolun hocam birdemuhtelemen yani en fazla 6 gün içinde elinde hatta 5 günde gelir
imkanı yok hocam 3 günde
Erzincanda yaşıyorum. İstanbuldan 2-3 günde geliyor kargolar.muhtelemen yani en fazla 6 gün içinde elinde hatta 5 günde gelir
imkanı yok hocam 3 günde
kargoculara bağlı bazı ürünleri atıyorlar ama sanmıyorum iyi paketlenmişse sorun olmazsağolun hocam birde
kargoda sorun olmaz demi okadar uzun yolda kırılmaz
hangi firma hocamErzincanda yaşıyorum. İstanbuldan 2-3 günde geliyor kargolar.