xAeterna 80+ Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 254 Reaksiyon skoru 43 Bugün, 01:04 #1 odam bütün güneş sıcaklığını direkt içeri alıyor 3.5k ya kadar çıkabilirim düzgün ve sessiz bir vantilatör önerir misiniz
odam bütün güneş sıcaklığını direkt içeri alıyor 3.5k ya kadar çıkabilirim düzgün ve sessiz bir vantilatör önerir misiniz
The Semih 80+ Gold Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 6,902 Reaksiyon skoru 3,927 Bugün, 01:05 #2 xAeterna yazmış: odam bütün güneş sıcaklığını direkt içeri alıyor 3.5k ya kadar çıkabilirim düzgün ve sessiz bir vantilatör önerir misiniz Devamı için tıklayın... Bime gelen vantilatörden al 999 TL
xAeterna yazmış: odam bütün güneş sıcaklığını direkt içeri alıyor 3.5k ya kadar çıkabilirim düzgün ve sessiz bir vantilatör önerir misiniz Devamı için tıklayın... Bime gelen vantilatörden al 999 TL
xAeterna 80+ Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 254 Reaksiyon skoru 43 Bugün, 02:52 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 The Semih yazmış: Bime gelen vantilatörden al 999 TL Devamı için tıklayın... hocam daha kaliteli bir şey bakıyorum
The Semih yazmış: Bime gelen vantilatörden al 999 TL Devamı için tıklayın... hocam daha kaliteli bir şey bakıyorum
C Cerade 80+ Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 278 Reaksiyon skoru 106 Bugün, 03:04 #4 Ben geçen yaz bunu aldım. Malzeme kalitesi iyi. 3 farklı hız ayarı var. İlk kademe oldukça sessiz. Gece uyurken rahatsız etmiyor. 2. ve 3. kademelerde ses yapıyor tabi. Zamanlayıcısı ve uzaktan kumandası da mevcut. Carrao 35 cm Ayaklı ve Uzaktan Kumandalı Beyaz Vantilatör Vantilatörler kategorisindeki Carrao 35 cm Ayaklı ve Uzaktan Kumandalı Beyaz Vantilatör ürüne göz atın | Koçtaş www.koctas.com.tr
Ben geçen yaz bunu aldım. Malzeme kalitesi iyi. 3 farklı hız ayarı var. İlk kademe oldukça sessiz. Gece uyurken rahatsız etmiyor. 2. ve 3. kademelerde ses yapıyor tabi. Zamanlayıcısı ve uzaktan kumandası da mevcut. Carrao 35 cm Ayaklı ve Uzaktan Kumandalı Beyaz Vantilatör Vantilatörler kategorisindeki Carrao 35 cm Ayaklı ve Uzaktan Kumandalı Beyaz Vantilatör ürüne göz atın | Koçtaş www.koctas.com.tr