nedenXbox oyun kolu için alınacaksa bu pillerin siyah olan serisini alın.
nedenXbox oyun kolu için alınacaksa bu pillerin siyah olan serisini alın.
Yeşil olan normal ReCyko serisi siyah olan ReCyko Pro serisi. Yeşil seride bir senede piller %50 kapasite kaybediyor ve 300 şarj dayanır deniyor. Siyah seri olan pro da 1500 şarj dayanır denerek satılıyor. Ürünün kendi sitesinde yeşil olan normal serisi oyun kolları için önerilmiyor. Siyah pro seride oyun kolunda kullanılabilir olarak görülüyor. Yani oyun kolu için pilin üreticisi siyah pro serisini kullanın diyor.neden
gaming mouse, pilli diş fırçası için pro olanı alsak ne olacak ki?Yeşil olan normal ReCyko serisi siyah olan ReCyko Pro serisi. Yeşil seride bir senede piller %50 kapasite kaybediyor ve 300 şarj dayanır deniyor. Siyah seri olan pro da 1500 şarj dayanır denerek satılıyor. Ürünün kendi sitesinde yeşil olan normal serisi oyun kolları için önerilmiyor. Siyah pro seride oyun kolunda kullanılabilir olarak görülüyor. Yani oyun kolu için pilin üreticisi siyah pro serisini kullanın diyor.
1 şarjlı pil 300 kere şarj oluyor ortalama hocam. Şarjlı pil almak hem daha çevreci hem de daha ucuz. Kumanda gibi 2 sene pil yetenler harici şarjlı pilden şaşmam.2 şarjlı pile 200-300 TL vereceğime 100-150 tane tek kullanımlık panasonic varta tarzı, hadi hiç olmadı a101 pillerinden alıyorum derdim tasam kalmıyor![]()
%70 ini korur yazıyor hocam kendi sitesinde.gaming mouse, pilli diş fırçası için pro olanı alsak ne olacak ki?
Ben standardını kullanıyorum mouse ve gamepad de bir sıkıntısını görmedim.gaming mouse, pilli diş fırçası için pro olanı alsak ne olacak ki?
%70'ini koruyor ne anlama gelir peki? Pil konusuna çok yabancıyım.%70 ini korur yazıyor hocam kendi sitesinde.
Şu anlama geliyor %100 ü şarj olmuş bir pili hiç kullanmazsan 1 sene içerisinde sadece %30 u harcanıyor. Yani sürekli kullanan birisi için çokta önemli bir detay değil.%70'ini koruyor ne anlama gelir peki? Pil konusuna çok yabancıyım.
Hayır.Şarj edilebiliyorlar mı?
gamepad için gerekliİndirimde pil kovalamak fakirlikmi yoksa tutumlulukmu acaba?
Şarj edilebilir al hocam bunlara para mı yeter.gamepad için gerekli
kablosuz mousem var razer 1 haftada bitiyo 1 pil ne önerirsinizŞarj edilebilir al hocam bunlara para mı yeter.
gp recyko kullanıyorum rival 3 var 950mAh olanından 4 tane aldım 2.5-3 hafta gidiyor. Devirdayim ettiriyorum sana da tavsiye ederim.kablosuz mousem var razer 1 haftada bitiyo 1 pil ne önerirsiniz