🔥İndirim VATAN 11.11 Özel OEM PAKETLER 16:00’da

Niye hocam 5060Ti çok mu ısınıyor çift fanlı olması ne kadar eksi yazar bu sisteme? Ben uzun zamandır 35k fiyata böyle sistem görmedim, cuma günleri de İncehesapta 9060xt sistemler 31-32k satılırken nvidia kartlı sistemler 35-36k dan ucuz değildi, şimdi 9060xt sistemler bile 35-36k bandında satılıyor.
1.5 Senedir zotac 4070 super modelini kullanıyorum, 3 fanlı modellerden sıcak çalıştığını farkındayım, bunun dışında bi sorun yaşadım mı hayır :D

Bunu böylece alayım mı?Birde kaç ram ve ssd slotu var.Bütçeyi artırmaya değer mi 25k bütçem vardı 5060 sisten bekliyordum.Bunu alsam değer mi?Artık indirimler kalmadı gibi çünkü

yerinde olsam ticaret ile uğraşmam :)
Tamam kanka şu fiyatlardan alsana sistemleri hadi görelim 5060ti 16 gb hariç hiçbir sistem alınmaz gamegaraj 10 taksitli sistemlerde bile daha mantıklı seçenekler vardı.
Geçen yıl ki sistemlere bakın bir de şimdi ram ssd zamlarını yapıştırmışlar hiçbir marka mı destek olmuyor :) bilmiyoruz sanki
Ne gariptir ki sadece vatan hazır sistem konularındasınız ya da diğer sistemlere gidip sürekli vatan pc linki atmışsınız :)

Vergi muhabbeti yüzünden montajsız yolluyorlar, bundan sonra da galiba hep sistemler montajsız gelecek. Ula şu montaj 100 tane video izledim hala yapamıyorum
Aslında montajda bir şey yok ama kabloları düzenlemek uğraştırıcı.

Geri