Vatan 30K 4070 12400F sistem alınır mı?

HuseyinBy01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
965

Merhabalar tanıdığım bir abiye bir sistem alacaz ve vatanda bu sisteme denk geldim. Fiyat olarak uygun geldi sizce mantıklımı yoksa başka güzel bir öneri varmıdır? İleride anakart sabit tutup güçlü bir soğutucu ile 14600K yapabiliriz veya direkt bütçe yeterse AM5 ugprade yapabiliriz.

mümkünse 7500f ile bir sistem toplayın bu saatten sonra ddr4 yatırım yapmak mantıklı değil

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
mümkünse 7500f ile bir sistem toplayın bu saatten sonra ddr4 yatırım yapmak mantıklı değil
Fiyatı ucuz diye cezbediyor normalde AM5 yeni nesil ekran kartlı bir sistem düşünüyorduk ama fiyatları almış başını gitmiş buda parça kalitesi olarak cezbetti biraz yoksa bakmazdım.

anladım şu an ucuz gibi gözükse de ileride parça güncellerken ya da satarken maalesef uğraştırır şu an biraz daha fazla verip geleceğe yatırım yapmak daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

35 civarılarına çıkabilirseniz 5060ti 16gb alınabilir çıkmazsa da 9060xt 16gb alınabilir

anladım şu an ucuz gibi gözükse de ileride parça güncellerken ya da satarken maalesef uğraştırır şu an biraz daha fazla verip geleceğe yatırım yapmak daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

35 civarılarına çıkabilirseniz 5060ti 16gb alınabilir çıkmazsa da 9060xt 16gb alınabilir
5060 Tİ 7500F en ucuz sistem 39K ya satılıyor ve parça kalitesi bakımından iyi değil iyi bir şey için 45K zorlamak gerekiyor.

Merhabalar tanıdığım bir abiye bir sistem alacaz ve vatanda bu sisteme denk geldim. Fiyat olarak uygun geldi sizce mantıklımı yoksa başka güzel bir öneri varmıdır? İleride anakart sabit tutup güçlü bir soğutucu ile 14600K yapabiliriz veya direkt bütçe yeterse AM5 ugprade yapabiliriz.
4070in tek değeri zaten 25k filan. Tek sıkıntısı ddr4 üstüne kurulu olması

gaming gecesinde falan sistemler düşüyor aciliyetiniz yoksa fırsat kovalamak iyi olur
Geçen haftaki vatan 5070 7500F duruyoe olsaydı ona bakacaktım olmadı bugün gaming gecesinede bakarım duruma göre karar veririz.

Geri