Neler Yeni

Vatan 4060Tİ Lİ SİSTEM WEBE ÖZEL ALINIR MI

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Alınabilir ama kasa/psu değişmek lazım. Stok olanı önerilmeyen bir marka. Benim önerim ise intel tarafına yanaşmadan amd tarafında am5 sistem alman olacaktır. Yalnız bütçen 25K civarlarında ise ekran kartından kısman gerekecek.

Lans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınabilir ama kasa/psu değişmek lazım. Stok olanı önerilmeyen bir marka. Benim önerim ise intel tarafına yanaşmadan amd tarafında am5 sistem alman olacaktır. Yalnız bütçen 25K civarlarında ise ekran kartından kısman gerekecek.
işlemciyi 1 ay sonra değiştircem zaten

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hangi işlemciyi alacaksın ?

Lans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Güneş
kasayı hangisi alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi işlemciyi alacaksın ?
AMD Ryzen 7 5700X Tray 3.4GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

Ekler

• Screenshot_2024-09-30-03-59-41-59_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-09-30-03-59-41-59_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    432.7 KB · Hit: 42

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Msı Mag M100A'ya bakabilirsin fakat yan camı temperli cam değil de plastik yapı da birşeymiş, malzeme kalitesi de pek iyi değilmiş. Bütçen çıkarsa Msı Mag M120A ya da bakabilirsin, Thermaltake S200'e de bakabilirsin.

O işlemci için anakartı da değiştirmek zorundasın biliyorsun değil mi ?

Lans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Güneş
Msı Mag M100A'ya bakabilirsin fakat yan camı temperli cam değil de plastik yapı da birşeymiş, malzeme kalitesi de pek iyi değilmiş. Bütçen çıkarsa Msı Mag M120A ya da bakabilirsin, Thermaltake S200'e de bakabilirsin.

O işlemci için anakartı da değiştirmek zorundasın biliyorsun değil mi ?
Hayır bilmiyordum o işlemci hangi anakartı almam lazım

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Bütçene göre değişir. Hazır sistem almak için toplam kaç TL bütçen var dostum ?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Bi bakınıyın sağa sola. Site fark eder mi ?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Malesef şuan da güzel bir sistem bulunmuyor ya da ben bulamadım. Fakat 4-5 site de arama yaptım. Tek bir adet sistem bulabildim oda ekran kartı tarafı Asus Dual RTX 4060'lı sistem bu;

Yapılmasını önerdiğim özelleştirmeler;
Anakart -> Asus Prime B650M-K
Ssd -> Kioxia Exceria G2 düşük hız istiyorsanız. Yüksek hız istiyor iseniz G3 modelini tercih edebilirsiniz. Ayrıca işlemci soğutucu da alman gerekecek. Önerilerim;
Bütçeni arttırabilirsen Thermalright Peerless Assassin 120. Bütçe mi aştı onu alamam der isen Dark Freezer x123 Duo modeline 650TL'den bakabilirsin. Sistem de ekran karrı ve ram giriş seviyesi kalıyor malesef. Fakat seni 1080p'de en azından 3 sene götürür ekran kartı üç senenin sonunda ise rahatça yükseltme yapabilirsin. Ram tarafında ise 1-1.5 yıla bir 16GB daha gerekicek. Bana saçma geldi önerin 4060ti varken 4060'a neden daha pahalı vereyim dersen kendi fikrimi şöyle açıklayabilirim. İşlemci ve anakart olarak elin güçlü ayrıca uzun vadeli oluyor.

Son düzenleme:
Top Bottom